Üdvözöljük a

XVII. Kézműipari Tagozati Halászlé Parti | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

XVII. Kézműipari Tagozati Halászlé Parti

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata 2018. évben immár XVII. alkalommal szervezi meg a Halászlé Partit, melyre szeretettel várjuk a kézműipari tagozat  tagjait 2018. október 26-án pénteken 18.00 órától a Kristály Étteremben!

Tagozatunk vezetősége úgy gondolja, hogy a szakmai rendezvények mellett olyan baráti összejövetelekre is szükség van, ahol jobban megismerhetjük egymást és kötetlenül, oldott légkörben beszélhetünk arról, hogyan tehetjük jobbá a kamarát. Hagyományteremtő céllal 2002-ben első ízben szerveztük meg a Halászlé Partit, amely minden évben sikert aratott vendégeink, tagságunk körében.

 

A rendezvénynek természetesen nem titkolt célja a Kézműipari tagozat taglétszámának növelése, így a rendezvényre szeretettel hívjuk azokat a barátokat is, akik még nem kamarai tagok, de a tagozat tagjait és munkáját megismerve azzá válhatnak.

 

A rendezvény időpontja: 2018. október 26. (péntek) 18:00 óra

A rendezvény helyszíne: Kristály étterem, Győr

 

A Kézműipari tagozat megvendégeli önkéntes kamarai tagjait egy tál halászlével, vagy gulyással pogácsa kíséretében. Az ezen felüli étel-, valamint italfogyasztás saját költségen történik. A vacsorához, valamint a kötetlen beszélgetéshez az aláfestő zenét a Kristály Zenekar szolgáltatja.

 

Kérjük, részvételi szándékát, valamint ételválasztását a mellékelt regisztrációs lapon legkésőbb 2018. október 22-ig jelezni szíveskedjen a koordinacio@gymskik.hu címen.

 

A korlátozott helyre való tekintettel a jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudjuk elfogadni!

 

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik, azonban 8-12 fős társaságok érkezése esetén, előzetes igénybejelentés alapján lehetőség van külön asztalt biztosítani számukra.

 

Bízom abban, hogy a XVII. Kézműipari Tagozati Halászlé Partin Önt is a résztvevők között üdvözölhetem!

 

Üdvözlettel:

 

Dr. Lakatos István

a Kézműipari tagozat elnöke

a GYMSM KIK alelnöke

Helyszín: Kristály Étterem Győr
Időpont: 2018. 10. 26. 18:00 - 2018. 10. 26. 20:00
Jelentkezés határideje: 2018. 10. 22. 12:00