Üdvözöljük a

Jó hangulat, jótékonyság jellemezte a XVI. Halászlé Partit Győrben | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Jó hangulat, jótékonyság jellemezte a XVI. Halászlé Partit Győrben

A kamara (GYMSM KIK) Kézműipari Tagozata tizenhatodik alkalommal szervezte meg immár hagyományos találkozóját november 10-én Győrben, a Kristály Étteremben, az eddigi legnagyobb érdeklődés mellett. Közel 160-an érkeztek az étterem frissen felújított termébe, ahol finom halászlé és gulyás várta a vendégeket. Dr. Lakatos István kamarai Kézműipari Tagozati elnök, Pintér-Péntek Imre kamaraelnök és Dr. Pető Péter a GY-M-S Megyei Önkormányzat alelnöke is köszöntőt mondott. 

XVI. Halászlé Parti megnyitója Győrben-GYMSMKIK

Dr. Lakatos István elmondta, a Kézműipari Tagozat vezetősége úgy gondolja, hogy a szakmai rendezvények mellett olyan baráti összejövetelekre is szükség van, ahol jobban megismerhetik egymást és kötetlenül, oldott légkörben beszélgethetnek arról, hogyan lehet még jobbá tenni a kamarát.

 

A hagyományoknak megfelelően a 2017. évi Kézműipari Tagozati Bál bevételét, 300-300 forintot a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermeksebészeti Osztálya számára ajánlott fel a tagozat. Dr. Tamás László János főorvos megköszönte és nagy jelentőségűnek nevezte az ekkora összegű civil támogatást.

 

2002-ben szerveztük meg első ízben a Halászlé Partit hagyományteremtő céllal, amely minden évben sikert aratott vendégeink, tagságunk körében. A rendezvénynek természetesen nem titkolt célja a Kézműipari tagozat taglétszámának növelése, így a rendezvényre szeretettel hívjuk azokat a barátokat is, akik még nem kamarai tagok, de a tagozat tagjait és munkáját megismerve azzá válhatnak. - tájékoztatott Dr. Lakatos István Kézműipari Tagozati elnök.

 

A 2017. évi tizenhatodik rendezvény betöltötte a kitűzött célokat. Egy közösség az együtt töltött kellemes találkozó után tovább erősödött.

 

XVI. Halászlé Parti Győrben-GYMSMKIK