Üdvözöljük a

A vasárnapi Kenyérfesztiválra készülve (Győr, szeptember 10. Dunakapu tér) | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A vasárnapi Kenyérfesztiválra készülve (Győr, szeptember 10. Dunakapu tér)

A „Védd a helyit, vedd a kisalföldit!” termelői piac és a jubileumi, XV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó szervezői közös  sajtótájékoztatót tartottak Győrben, az esemény egyik főtámogatójánál, a Pedró Pékségben.

A tájékoztatón egy kenyérruhás lány is megjelent, akinek ruhájának díszeit és ékszerei is pékségi díszmunkából készültek. A pékek, a kézművesek, a környék termelői mind-mind készülnek vasárnapra. A programok kellemes időtöltést jelentenek minden korosztálynak. Vasárnap 13 órától a kenyérruhás lánnyal is lehet majd közös szelfit készíteni Győrben, a Dunakapu téren . Még több információ a kenyérfesztiválról itt.

Kenyérruhás lány 2017. Győr

 

A kenyérfesztivál a tizenöt év alatt jelentősen bővült, fejlődött. Komoly előrelépést jelent, hogy Győr Megyei Jogú Várossal és a Győri Művészeti és Fesztiválközponttal együttműködve idén már második alkalommal a belvárosban, a Dunakapu téren teremtenek a szervezők színvonalas programot, amely 2017. szeptemb...er 10-én vasárnap 9 órától a termelői piaccal egy időben kezdődik Győrben a Dunakapu téren.
A beharangozó sajtótájékoztatót Tóthné Dr. Kardos Krisztina, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont igazgatója, Dr. Lakatos István, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari tagozat elnöke, valamint Vajda Péter, a Pedró Pékség Kft. ügyvezető igazgatója tartotta.