Üdvözöljük a

17. Halászlé Parti a Kézműipari Tagozat szervezésében | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

17. Halászlé Parti a Kézműipari Tagozat szervezésében

2018. október 26.-án tartotta hagyományos Halászlé Partiját a kamara Kézműipari Tagozata, melynek keretében a megjelent vendégek egy kellemes, a társadalmi, vállalkozói és oktatási összefogást szimbolizáló est részesei lehettek. Számos érdeklődő résztvevő, pozitív hangulat, a kapcsolatok építése és elmélyítése jellemezte a Kézműipari Tagozat által szervezett, immár 17. alkalommal megvalósított programot. 

A tagozat 16. jótékonysági báljának tombolabevételét a Petz Aladár Megyei Oktató Kórháznak ajánlotta fel 613.000 Ft értékben. 313.000 Ft-ot a kórház központi céljaira, 300.000 Ft-ot pedig a Gyermeksebészeti osztály részére adományoztunk, amelynek átadására a Halászlé Parti keretében került sor.

 

A kórház nevében az adományt Dr. Antali Péter osztályvezető főorvos és Dr. Vaszari Zsolt főorvos vették át Pintér-Péntek Imre GYMSM KIK elnöktől és Prof. Dr. Lakatos István Kézműipari Tagozati Elnöktől.

 

A Halászlé Partin megjelent mintegy 130 vendéget Simon Róbert Balázs országggyűlési képviselő, Pintér-Péntek Imre, a kamara elnöke és Prof. Dr. Lakatos István, a Kézműiapri Tagozat elnöke, a kamara alelnöke köszöntötte.