Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elnöki köszöntő

 

Tisztelt Jelenlegi és Leendő Kamarai Tagunk! Kedves Érdeklődő!Lakatos István kamarai Kézműipari tagozati elnök

 

A Kézműipari Tagozat nevében köszöntöm. Örömömre szolgál, hogy meglátogatta oldalunkat. Az alábbiakban a tagozat a tagok életébe, és a tagozati élet eseményeibe kap bepillantást. Remélem, hogy ennek alapján úgy dönt, hogy ennek a tevékenységnek alkotó részese kíván lenni.

 

Dr. Lakatos István elnök, Kézműipari Tagozat

 

További információ:

Czik Eszter

kezmuipar@gymskik.hu

tel: 96/520-211, 20/430-90-24

Nagykorúak lettünk - XVIII. Halászlé Partit tartotta a Kézműipari Tagozat

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata 18. alkalommal szervezte meg hagyományos Halászlé Partiját október 25-én Győrben, a Kristály Étteremben.

Gázszerelői igazolvány meghosszabbítása - jogszabályváltozás!

Jogszabályváltozás miatt lényegesen megdrágul szeptember 26-tól a gázszerelői igazolványt meghosszabbító tanfolyam!

Hagyományos kézműves gyermektábor - 2. hét

A Kézműipari Tagozat által szervezett kézműves tábor második turnusán 15 gyerkőc vett részt. 

GOLD PROFESSIONAL HAIRCARE - workshopot tartott a Kamarában a HairSpa Hungary

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata valamint a Hairspa Kft. közös rendezésű workshopján a fodrászok megismerhették  A GOLD PROFESSIONAL HAIRCARE legfrissebb fejlesztéseit.

TRILAK Festőmester Találkozót rendeztek Lajosmizsén

Immár 26. alkalommal rendezték meg Közép- Európa legnagyobb festő rendezvényét

Népi értékeinket minősítették

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén is helyet adott a Hagyományok Háza által meghirdetett Népi Iparművészeti Zsűrizésnek, amely 2019. május 7-én került megrendezésre.

Kapcsolatépítés és jótékonyság a XVII. Jótékonysági Kézműves Bálon!

Kamaránk Kézműipari tagozatának támogatásával idén is nagy sikerrel került megrendezésre hagyományos Jótékonysági Kézműves Bálunk. A rendezvény céljai között szerepel a jótékonyság mellett, hogy a tagozat tagjai kötetlenebb formában is találkozzanak, szorosabbra fűzve ez által személyes és üzleti kapcsolataikat.

Zalaegerszegen a Hagyományos Kéműves Szakmai Osztály tagjai!

Hagyomány-Mesterség-Jövő címmel hírdetett Felnőtt Népi Kézműves Szakképzési Konferenciát a Zala Megyei Népművészeti Egyesület február 7-8-án. A konferenciára a Kézműipari Tagozat Hagyományos Kézműves Szakmai Osztályának tagjai is ellátogattak.

Szakképzési tájékoztatót tartottunk vendéglátás szervezőknek

A kamara segíti a jogszerű működést - A vendéglős vállalkozások részéről a szakképzési törvény végrehajtását érintő kérdés merült fel. Ez eljutott a kamarába. A GYMSMKIK Kézműipari tagozata tájékoztatót szervezett és hirdetett meg. 2018. március 7-én Győrben a kamarai székház egyik konferencia termében a számos érdeklődőt Pális Ferenc szakképzési vezető tájékoztatta a vendéglátás szervező képesítéssel kapcsolatos szakképzési szabályok helyes értelmezéséről, jó gyakorlatáról. Bárkinek kérdése, kérése merül fel vállalkozása működésével kapcsolatban, keresheti a kamarát az ugyfelszolgalat@gymskik.hu címen.

Barbeer képzést tartottunk a Kamarában

Üdvözlünk a férfi szépségápolás világában! Üdvözlünk a Barba Italiana világában!

A Young Star Academy fodrászai megmutatták milyen a kreatív hajfestés

A Young Line Hungary termékismertető tréninget tartott egyedülállóan új festékünk bemutatására

Hagyományos Kézműves Gyermektábor - 1. hét

2019. június 24.

Az idei évben is megszervezte a kézműipari tagozat 6-12 éves gyerekek részére napközis gyermektábort.

Kreatív hajfestés oktatás Győrben

A Young Line Hungary termékismertető tréninget hirdet egyedülállóan új festékünk bemutatására.

Családi napot tartott a Kézműipari Tagozat

A GYMS Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata 2019. május 11-én tartotta meg a már hagyományossá vált családi napját- ezúttal Győrújbaráton.

Új Schnitta 2017. képzést tartottunk a kamarában!

A Kamara Kézműipari Tagozatának Élelmiszeripari Szakmai osztálya 2019. február 4-én szakmai továbbképzést szervezett Vendéglős Mesterek, Pincér Mesterek, üzletvezetők, tulajdonosok, pincérek részére, melynek keretében „Az Új Schnitta 2017.” irányelveit mutatta be az érdeklődőknek.

Sikeres Felsőoktatási Társadalmi és Gazdasági Együttműködések Konferencia a kamara támogatásával

A Széchenyi István Egyetem 2018. november 13-án Autonóm járművek – mesterséges intelligencia címmel Felsőoktatási Társadalmi és Gazdasági Együttműködések Konferenciát szervezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának támogatásával. A nagysikerű konferenciát mintegy 120 érdeklődő tisztelte meg jelenlétével.

Sikeres szakmai továbbképzés - Bemutatták az Új Schnittát

2018. december 3-án „Új Schnitta 2017.” címmel egy  szakmai továbbképzés sorozat első részét szervezte meg a kamara, amely  a vendéglős mestereket, pincér mestereket, üzletvezetőket, tulajdonosokat és pincéreket célozta meg. A téma fókuszában az egységes felszolgálási ismeretek oktatása állt mind a gyakorlati képzőhelyeken, mind az iskolákban.

Új Schnitta 2017. december

Szakmai tapasztalatot nyújtott Budapesten a SIRHA Nemzetközi Élelmiszeripari és a HoReCa Szakkiállítás

2018. február 7-én a kamara (GYMSM KIK) Kereskedelmi és Kézműipari i tagozata közösen szakmai utat szervezett Budapestre a Sirha Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa Szakkiállításra. Az utazás végig jó hangulatban telt. A kiállítás nagy sikert aratott a résztvevők körében, mindenki sok új és értékes információval gazdagodott szakmáját és vállalkozását illetőn. A csapat részéről látvány és tapasztalat terén is pozitív vélemények hangzottak el a kiállítás ideje alatt és a hazaúton egyaránt. Egyöntetű volt a véleményük, hogy érdemes volt az eseményen részt venni. Hírünket megnyitva képgalériát találunk a kiállításról.