Üdvözöljük a

Sikeres új kamarai kezdeményezés - GYŐRBŐL A NAGYVILÁGBA - értékshow | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Sikeres új kamarai kezdeményezés - GYŐRBŐL A NAGYVILÁGBA - értékshow

Mottó: GYŐR, AHOL A GAZDASÁG ÉS A KULTÚRA TALÁLKOZIK

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata „Győrből a nagyvilágba” címmel új rendezvénysorozatot indított, melynek első eseményét 2018. április 24-én, kávéházi hangulatban rendezték meg a kamarai székház kiváló konferencia helyszínén.

Győri kötősédű, Győrből elszármazott sikeres emberekkel, prominens személyekkel szervezünk pódiumbeszélgetéseket. A kultúra és a gazdaság összefonódására épül a programsorozat – tájékoztatott Obertolné Horváth Tímea a kamarai Kereskedelmi tagozat elnökségi tagja, mint a rendezvénysorozat kezdeményezője.

 

 

A első fórumbeszélgetésén Dr. Gresa István, az OTP Bank Nyrt. elnöki tanácsadójával, R. Kárpáti Péter színművésszel és Mihályfi Balázs, színművésszel találkoztak az érdeklődők. A meghívott vendégek a gazdaság és a kultúra képviselői voltak, példaértékű munkásságukkal az ország más pontjain is felhívják magukra a figyelmet, melyről őszintén, emberi arcukat megmutatva meséltek a közönségnek, amely többször tapssal jutalmazta a sziporkázó gondolatokat

 

A pódiumbeszélgetés moderátora R. Kárpáti Péter színművész volt, kiválóan brillírozott beszélgető partnerei és a közéleti, magánéleti témák között. Már az indulásnál egy szerelmes verssel ragadta el a résztvevők érzéseit, figyelmét, hallgatva Őt testet öltött a csend. A vastaps sem maradt el, már az elején. Csak a végén derült ki, hogy ez a heves érzés mindannyiunkban közös és Győrhöz kötődik.

 

Az április végi különleges esemény, amelynek „érték show” műfaja is egyedi, folytatódik majd. Aki ismer olyan személyt, vagy talán Ő maga, aki Győrből kelt életútja során a várost továbbra is szívében hordozza és szívesen megosztaná gondolatait egy beszélgetés keretében, kérjük jelezze a koordinacio@gymskik.hu címre.

 

Érték show 2018. április