Üdvözöljük a

Megnyílt a Tavaszi tárlat című kiállítás a megyei iparkamarában | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Megnyílt a "Tavaszi tárlat" című kiállítás a megyei iparkamarában

Folytatódik az Art Agora projekt, melynek továbbra is célja, hogy a Győrhöz kötődő művészek és alkotásaik nagyobb publicitást, s egyben elismertséget kapjanak. A projekthez kötődő kiállítás helyszíne ezúttal is a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza.

Köszöntőt mondott: Hanczné Mező Edina a GYMSKIK alelnöke, a Kereskedelmi Tagozat elnöke és Dr. Horváth Károly Rotary Rába soros elnök.  

A tárlat június végéig látható a kamara aulájában. 

 

                          

A kamara (GYMSM KIK) Kereskedelmi Tagozatának szervezésében  a kiállításmegnyitó után a program résztvevői Győr Európa Kulturális Főváros 2023 cím elnyerésére benyújtott pályázat részleteit ismerhették meg. A pályázatot Pál Kálmán ismertette.

 

A vendégeket Horváth Imre Tamásné (GYMSM KIK) köszöntötte, aki kiemelte, hogy a kamara büszke arra, hogy a győri EKF pályázat stratégiai partnere.

 

Egy rendhagyó és sikeres prezentáció után jutott tovább Győr a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa címért folytatott versenyben. A bejelentés értelmében a hét pályázó magyar város közül Győr, Debrecen és Veszprém készült a második fordulóba.

 

A pályázatban fontos szerepe van a gazdaság és a kultúra összefonódásának is, melynek megvalósításában a kamara a továbbiakban is nyitott a város intézményeivel történő együttműködésre.

 

 

Csatolt állományok: