Üdvözöljük a

Megismertük az új RQ Hotelt Győrben | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Megismertük az új RQ Hotelt Győrben

A Győr-Moson- Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozatának Turisztikai szakmai osztálya 2018. május 15-én látogatást szervezett Győr legújabb szállodájába, az RQ Hotelbe.

A kamara vendégeit Mónus Ágnes marketing tanácsadó kalauzolta körbe a győri belváros egyik extravagáns stílusban megújult patinás épületében, mely egyedi kialakítási hotelszobákkal, magas szintű gasztronómiai szolgáltatásokkal, kávékülönlegességekkel, koktélkülönlegességekkel és desszertcsodákkal várja igényes vendégeit.

RQHotel-tájékoztató 2018.

A Kereskedelmi tagozat és a Turisztikai szakmai osztály vezetése számára fontos, hogy az érdeklődők a kamarának köszönhetően új információkhoz jutottak, szélesíthették kapcsolatrendszerüket és tájékozódhattak az ágazatot érintő kihívásokról, eredményekről és változásokról.

 

A turisztikai szakmai osztály kiemelt jelentőségűnek tartja, hogy a szakma képviselői betekintést nyerhetnek Győr folyamatosan változó és megújuló turisztikai lehetőségeibe, melynek keretében május 15-én az elsők között tekinthették meg Győr új prémium kategóriás szállodájának varázslatos miliőjét.