Üdvözöljük a

Kamarai Kereskedelmi tagozat és élő vállalkozói kapcsolatok - céglátogatás és elnökségi ülés | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai Kereskedelmi tagozat és élő vállalkozói kapcsolatok - céglátogatás és elnökségi ülés

A kamara (GYMSM KIK) Kereskedelmi tagozata elnökségi ülését 2018. május 30-án a Fertő-Rábaközi térségben tartotta. Fontosnak tartják, hogy a kamara életébe szorosan kapcsolódjanak be az egyes térségek, fontos továbbá a közvetlen kapcsolat a cégekkel, vállalkozásokkal. A program Szanyban, az Interfa Bútoripari Kft. telephelyén kezdődött. A csornai elnökségi ülésen a kamara és a vállalkozások közti kapcsolattartás fejlődéséről is tájékoztatást kaptak a résztvevők.

Látogatás az Interfa Kft-nél Szanyban 2018.

Kiss Attila tájékoztat   Kiss Attila-Molnár Albert

Kiss Attila, a cég szakembere, a kamarai küldöttgyűlés tagja tartott érdekfeszítő tájékoztatót a bútort gyártó 30 éves vállalkozás indulásáról, mai tevékenységéről és a gyártott termékek sokféleségéről. Csatlakozott a kereskedelmi tagozat delegációjához Angyal Károly cégvezető is, több értékes információt megosztva a példaértékű vállalkozásról, amely 2013. óta tagja a megyei kamarának is.

Kereskedelmi tagozat az Interfa Kft. előtt 2018 

A gyárlátogatást követően a kereskedelmi tagozat elnökségi ülése Csornán, a Rábaköz MM Zrt. tárgyalójában folytatódott tovább.

Ker-tagozat-elnökségi ülés 2018. május Csorna   Kertag ülés Csorna 2018. május

Az ülésen beszámoló hangzott el a kamara május 14-i elnökségi üléséről, a II. negyedévben megvalósított programokról. A résztvevők megtervezték a beérkezett javaslatok alapján a III. negyedévi programokat, figyelembe véve az év végi lehetőségeket, szakvásárokat is, mindezt a költségek és a források célszerű felhasználása mellett.

Rokob Péter Kertagozat elnökségi ülésén 2018. május 

A Kereskedelmi tagozat is, a kamarai stratégiát követve, figyelemmel kiséri a közvetlen kapcsolattartást az önkéntes kamarai tagokkal és a regisztrált megyei vállalkozásokkal. A május 30-i ülésen tájékoztatót hallgatott meg Rokob Pétertől, a kamarai munkaszervezet ügyfél kapcsolattartási referensétől az eddig végzett munkáról és további tervekről. A tagozat elnöksége jelezte, hogy továbbra is támogatja ezt a tevékenységet, hasznos információkat szolgáltatva a vállalkozások felkereséséhez.