Üdvözöljük a

Határon átnyúló vállalkozói kapcsolatok | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Határon átnyúló vállalkozói kapcsolatok

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vállalkozói Klubjának meghívására Mosonmagyaróvárra érkezett a Burgenlandi Gazdasági Kamara delegációja szeptember 15-én.

A Regio-Net projekt támogatásával megvalósuló szakmai találkozón a Burgenlandi Gazdasági Kamara képviselői megismerhették a megyei kamara működését, szolgáltatásait, a régió gazdasági potenciálját és lehetőségeit, valamint feltárták azokat az együttműködési lehetőségeket, melyek hozzájárulnak a 2 régió közötti gazdasági kapcsolatok erősítéséhez.

 

 

Horváth Imre Tamásné, a Női Vállalkozói Klub elnöke köszöntő beszédében nagyra értékelte a Burgenlandi Gazdasági Kamara nyitottságát, és a 2 kamara közötti együttműködések elmélyítését.

 

A szakmai találkozó részeként a delegáció tagjai megismerhették a Borcsi Manufaktúra szakmai tevékenységét és gyógynövényekkel kapcsolatos tájékoztatását, melyet a családi vállalkozás tulajdonosai mutattak be a megjelent vállalkozások képviselőinek.

 

A kamara mosonmagyaróvári térségi irodájának megtekintése, belvárosi séta, egy kis történelmi visszatekintés a városról, valamint a Szögetközi Gyógynövény Fesztivál megtekintése szerepeltek még a programon.