Üdvözöljük a

XVII. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó - színpadi programokkal | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

XVII. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó - színpadi programokkal

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata 2019. évben 17. alkalommal rendezi meg az EUROREGIONÁLIS KENYÉRFESZTIVÁL ÉS KÉZMŰVES TALÁLKOZÓT, mely évről évre számos pékségnek és cukrászipari vállalkozásnak kínál térítésmentes bemutatkozási lehetőséget.

Immáron negyedik éve, hogy sikeresen együttműködünk a Győri Művészeti,- és Fesztiválközponttal, akik a „Védd a helyit, vedd a kisalföldit!” elnevezésű piac szervezői. Győr város támogatásával, ehhez a rendezvényhez csatlakozott a Kenyérfesztivál remélve, hogy a vásárlók igényeit a szélesebb termékkínálattal jobban ki tudjuk elégíteni.

 

A találkozón lehetőséget biztosítunk a megyei, a környező megyék településein működő, illetve határon túli pékségeknek, franchise üzleteknek vagy cukrászatoknak a bemutatkozásra. Célunk, hogy megismertessük a minőségi alapanyagokból készült termékeket, egyedi fejlesztéseket és új technológiákat, melyek az egészséges élelmiszerek fogyasztását szolgálják.

 

Az érdeklődők a pékségek édes és sós termékei közül válogathatnak majd, de a pékáruk mellett a kézművesek kínálata is tovább gazdagítja a kínálatot, a piac már jól megszokott, kiváló minőségű termékei  -sajt, szörp, lekvár, méz, friss zöldség, gyümölcs- mellett.

 

 

 

Időpont: 2019. szeptember 8. (vasárnap) 09:00- 15:00 óráig

 

Helyszín: Győr, Dunakapu tér

 

 

Program:

 

9:00                           NYITÁS

 

9:30-9:45                 Megnyitó

 

9:50-10:30               Aranykapu zenekar

 

 

 

 

11:00-11.40             Belvárosi Betyárok (interaktív gyerekkoncert)

 

 

 

13:20-13:30            Péktanulók versenyének eredményhirdetése

 

13:30-14:00            Pékverseny eredményhirdetése

 

14:00-14:50            GROOVEHOUSE

 

 

 

15:00                        ZÁRÁS

 

 

 

A program keretében hagyományosan szakmai versenyt is rendezünk, melynek során a szakma képviselői az alábbi kategóriákban mérik össze tudásukat:

 

 

 

-          Kenyér kategória

 

-          Pékáru kategória

 

-          Díszmunka kategória

 

-          FESZTIVÁL KIFLIJE

 

 

 

A szakmai értékelő bizottság előre meghatározott szempontok szerint értékeli az első három kategóriában nevezett termékeket és a legjobbakat értékes díjakkal jutalmazza. A Fesztivál Kiflije kategóriában a közönség lenyűgözésére van szükség, hiszen a látogatók választják ki a díj nyertesét.

 

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!