Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

XVII. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó - beszámoló

Sok éreklődőt vonzott szeptember 8-án a győri Dunakapu téren megrendezett hagyományos Kenyérfesztivál, ami idén már negyedik alkalommal csatlakozott a "Védd a helyit, vedd a kisalföldit" termelői piachoz.

A Kenyérfesztivál bekerült a Megyei Értéktárba

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Kézműipari Tagozata által szervezett Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó 2018-ban bekerült a Megyei Értéktárba. A díjat Dr. Pethő Péter, a Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktár Bizottság elnöke, a megyei közgyűlés alelnöke adta át, Dr. Lakatos Istvánnak, a GYMSM KIK Kézműipari Tagozat elnökének.

 

#kenyérfesztiválgyőr @kenyérfesztiválgyőr

 

https://www.youtube.com/watch?v=mEH0pnUrMvY&feature=youtu.be

Beszámoló a XV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozóról

Szeptember 10.-én a Dunakapu tér két olyan rendezvénynek adott otthont, melyek méltán tükrözik a kisalföldi helyi értékeket. A „Védd a helyit, vedd a kisalföldit!” termelői piac mellett a GYMSM KIK Kézműipari Tagozatának rendezvénye, az Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó XV. születésnapját ünnepelte.

 

A megye kenyere, a fesztivál kiflije! Legyen ismét presztízs a pékszakma!

Ajánljuk a Győr+ újságban, a szeptember 9-i XVI. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozóról megjelent cikket. Mindenkit szeretettel várunk a rendezvényre!

"Megyerikum" lett a Kenyérfesztivál

A díjat Dr. Pethő Péter, a Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktár Bizottság elnöke, a megyei közgyűlés alelnöke adta át, Dr. Lakatos Istvánnak, a GYMSM KIK Kézműipari Tagozat elnökének.

Díjazták a legjobbakat - Kihirdették a pékverseny eredményét

A kamara Kézműipari Tagozata által kezdeményezett és hagyományossá vált, idén már a XV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Vásár kiállítói versenyezhettek Kenyér-, Péksütemény- és Díszmunka kategóriában. Cikkünket megnyitva a helyezések megtalálhatók.

díjazottak