Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A megye kenyere, a fesztivál kiflije! Legyen ismét presztízs a pékszakma!

Ajánljuk a Győr+ újságban, a szeptember 9-i XVI. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozóról megjelent cikket. Mindenkit szeretettel várunk a rendezvényre!

"Megyerikum" lett a Kenyérfesztivál

A díjat Dr. Pethő Péter, a Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktár Bizottság elnöke, a megyei közgyűlés alelnöke adta át, Dr. Lakatos Istvánnak, a GYMSM KIK Kézműipari Tagozat elnökének.

Díjazták a legjobbakat - Kihirdették a pékverseny eredményét

A kamara Kézműipari Tagozata által kezdeményezett és hagyományossá vált, idén már a XV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Vásár kiállítói versenyezhettek Kenyér-, Péksütemény- és Díszmunka kategóriában. Cikkünket megnyitva a helyezések megtalálhatók.

díjazottak

A Kenyérfesztivál bekerült a Megyei Értéktárba

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Kézműipari Tagozata által szervezett Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó 2018-ban bekerült a Megyei Értéktárba. A díjat Dr. Pethő Péter, a Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktár Bizottság elnöke, a megyei közgyűlés alelnöke adta át, Dr. Lakatos Istvánnak, a GYMSM KIK Kézműipari Tagozat elnökének.

 

#kenyérfesztiválgyőr @kenyérfesztiválgyőr

 

https://www.youtube.com/watch?v=mEH0pnUrMvY&feature=youtu.be

Beszámoló a XV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozóról

Szeptember 10.-én a Dunakapu tér két olyan rendezvénynek adott otthont, melyek méltán tükrözik a kisalföldi helyi értékeket. A „Védd a helyit, vedd a kisalföldit!” termelői piac mellett a GYMSM KIK Kézműipari Tagozatának rendezvénye, az Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó XV. születésnapját ünnepelte.

 

Kenyérfesztivál 2017 - XV. alkalommal

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari tagozata 2017. évben immár 15. alkalommal rendezi meg az EUROREGIONÁLIS KENYÉRFESZTIVÁLT ÉS KÉZMŰVES TALÁLKOZÓT, mely évről évre számos pékségnek, cukrászipari vállalkozásnak és kézműves mesternek kínál térítésmentes bemutatkozási lehetőséget.

 

A rendezvény az évek során olyan sikeres szakmai programmá nőtte ki magát, hogy megrendezésére Győr város támogatásával a termelői piaccal egy időben a megújult belvárosi DUNAKAPU TÉREN  kerül sor. A szinergia hatásnak köszönhetően egyre több vásárló keresi a kiállítók minőségi termékeit.