Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Jelentkezzen! Legyen részese az Ön Pékipari Vállalkozása is a XVI. Euroregionális Kenyérfesztiválnak!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata, az Agrárkamara és a Magyar Pékszövetség ezúton felkéri vállalkozását, hogy vegyen részt az Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozón.

A rendezvény időpontja: 2018. szeptember 9. (vasárnap) 9:00 – 15:00

A rendezvény helyszíne: Győr, Dunakapu tér

Kézműves kiállítóink 2017.

A pékségek mellett évről évre számos kézműves vesz részt a kézműves találkozón. A rendezvény helyszínén lehetőség nyílik a mesterségek megismerésére és természetesen a kiállított termékek megvásárlására is. A kiállítók névsora elérhető a hírre kattintva.

Beszámoló: XIV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó 2016.

Kamaránk Kézműipari Tagozata Győr Megyei Jogú Város kiemelt támogatásával idén tizennegyedik alkalommal rendezte meg 2016. július 10-én (vasárnap) 8.00-15.00 óra között az Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozót. Az évek során egyre népszerűbb rendezvény idén új helyszínen, Győr belvárosában, a megújult Dunakapu téren várta minden eddiginél gazdagabb programmal és kínálattal az érdeklődőket. A fesztiválon fellépett a Kiskalász Zenekar és Dér Heni.

Díjazottak 2016.

A Kenyérfesztivál hagyományaihoz híven idén is szakmai versenyt hirdettünk három kategóriában. A versenyben kiállított termékeket a Magyar Pékszövetség által delegált szakmai zsűri értékelte és tett javaslatot a különböző helyezésekre.

Kiállítói információk! 2016

A rendezvény gördülékeny lebonyolítása érdekében összeszedtük azokat a legfontosabb információkat, amelyek segítik kiállítóinkat az előkészületek terén, illetve a helyszín adta lehetőségekről és adottságokról. Amennyiben további kérdésük merülne fel, keressék kollégáinkat, örömmel állunk rendelkezésükre!

Támogatóink voltak 2016-ban

Köszönjük azoknak a szervezeteknek, akik támogatásukkal hozzájárultak a XIV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó sikeres megrendezéséhez! Támogatóink és védnökeink listája a linkre kattintva érhető el.

Kiskalász zenekar a Kenyérfesztiválon!

2016. július 10-én délelőtt a Kenyérfesztivál színpadán a Kiskalász zenekar várja a szórakozni vágyó gyerekeket és szüleiket sok-sok zenével és tánccal a kicsik nagy és a nagyok nem kis örömére.

További kiállítóink

A pékségeken és a kézműveseken kívül számos civil szervezet is képviselteti magát az Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozón. A résztvevőinknek lehetősége nyílik étel, ital fogyasztására is.

Díjazottak 2015

A XIII. Kenyérfesztiválon az előző évekhez hasonlóan szintén három kategóriában mérették meg magukat a pékségek. A helyezettek listája elérhető a linkre kattintva.

Galéria: Kenyérfesztivál 2015

A hírre kattinva betekinthetnek a 2015. évi Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó legjobb pillanataiba.

Termelői piac, kenyerek, kézművesek és igazi fesztiválhangulat Győrben a Dunakapu téren

Ajánljuk, a Győr+ Média híradását a "Védd a helyit, vedd a kisalföldit!" termelői piac és a XV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozóról. Igazi fesztiválhangulat és termelői-vállalkozói ünnep volt.

XV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Vásár 2017

Pék kiállítóink 2017.

A jubileumi XV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó kiállítói idén második alkalommal  új helyszínen, Győr belvárosában a Dunakapu téren várják az érdeklődőket. A kiállítói lista elérhető itt.

Galéria: Kenyérfesztivál 2016.

2016-ban új helyszínen, a győri belváros szívében található Dunakapu téren zajlott a XIV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó a Védd a helyit, vedd a kisalföldit! termelői piaccal közösen. A hírre kattintva a helyszínen készült képeken keresztül egy kis ízelítőt kaphat programunkról.

Pék kiállítóink voltak 2016-ban

A XIV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó kiállítói idén új helyszínen, Győr belvárosában a Dunakapu téren várják az érdeklődőket. A kiállítói lista elérhető itt (a listát folyamatosan frissítjük).

Kézműves kiállítóink voltak 2016-ban

A pékségek mellett évről évre számos kézműves vesz részt a kézműves találkozón. A rendezvény helyszínén lehetőség nyílik a mesterségek megismerésére és természetesen a kiállított termékek megvásárlására is. A kiállítók névsora elérhető a hírre kattintva.

Színpadunkon fellép Dér Heni

A XIV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó sztárvendégeként színpadunkon fellép Dér Heni énekesnő, a Megasztár első szériájának felfedezettje, 9 évig a Sugarloaf zenekar énekesnője, a 2016. évi Nagy Duett versenyzője.

Védd a helyit, vedd a kisalföldit!

Programunkkal egyidőben zajlik 2016. július 10-én (vasárnap) Győr város termelői piaca, ahol a megye őstermelői kínálják portékáikat az érdeklődők számára.

Videóanyagok az előző évek kiállításairól

Az alábbi linken összegyűjtöttük az elmúlt években a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata szervezésében zajlott Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozóról készült videóanyagokat.