Üdvözöljük a

Folytatódik a Modern Vállalkozások Programja – újabb két évig segíti a vállalkozásokat | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Folytatódik a Modern Vállalkozások Programja – újabb két évig segíti a vállalkozásokat

A második szakaszban a projekt egyik új fókusza a másodlagos szektor; azaz az ipar, az ipari beszállítók és Ipar 4.0-val kapcsolatos vállalkozói tudásbővítés. Úgy véljük, hogy az ipari digitalizáció az iparvállalatok beszállítói láncaira is jelentős hatást gyakorolhat, hiszen aki nem tudja adaptálni az új termelési környezettel kapcsolatos elvárásokat az elveszítheti szállítói pozícióját.

Az Ipar 4.0 fogalommal és technológiákkal kapcsolatban még tájékozatlanok a cégek, ennek feloldásában kíván segíteni a program az egyik ágazatspecifikus eseménysorozatával.

 

Engedje meg tehát, hogy ezúton tájékoztassam Önt arról, hogy a Modern Vállalkozások Programja második szakaszának első regionális rendezvénye Balatonfüreden, 2017. október 17-én kerül megrendezésre, melynek témája: Építőipar 4.0 - digitalizáció az építőiparban.

 

Kérjük továbbá segítő közreműködésüket abban, hogy az eseményről szóló tájékoztatás a kamara heti elektronikus hírlevelén keresztül a vállalkozások számára is elérhető legyen.

 

Amennyiben módjukban áll meglátogatni bennünket, örömünkre szolgálna ha ismét megtisztelnék jelenlétükkel az eseményt!

 

A rendezvényre az alábbi linken lehet regisztrálni: https://vallalkozzdigitalisan.hu/esemenyek/esemeny.html?cid=274

 

Az eseményen való részvétel továbbra is díjmentes a résztvevők számára.

Ismerje meg a

Modern Vállalkozások Programja

első szakaszának eredményeit, vetítse le a videót!