Üdvözöljük a

Fejlessze vállalkozását digitálisan - regisztráljon! Pályázzon | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Fejlessze vállalkozását digitálisan - regisztráljon! Pályázzon

Legyen a mi megyénk digitálisan a legfelkészültebb!

Fogadja tanácsadóink jelentkezését vagy regisztráljon a www.vallalkozzdigitalisan.hu  oldalon annak érdekében, hogy Ön is támogassa a helyi kezdeményezésű kampányunk sikerét.

Értékes tanúsítványt szerezhet!

         Győr-Moson-Sopron megyei IKT tanácsadók:

         Nagy András, nagy.andras@ginop-mkik.hu, Tel: +36 20 340 5617

         Rácz András Elemér, racz.andras.elemer@ginop-mkik.hu Tel: +36 30 957 6722

Célunk, hogy 2017. végére a mi megyénkben legyen a legtöbb, DFV tanusítvánnyal rendelkező, digitálisan felkészült vállalkozás! Legyen velünk együtt sikeres!

E kampány keretében a GYMSKIK a megyei IKT tanácsadók segítségével - egy térítésmentes informatikai szolgáltatás formájában – lehetőséget nyújt a megye valamennyi, legalább egy fő alkalmazottat foglalkoztató KKV számára, hogy digitálisan felkészültebbé váljon és ezzel együtt megszerezze a Digitálisan Felkészült Vállalkozás (DFV) tanúsítványt is.  A szolgáltatás keretében tanácsadóink az informatikai kiépítettség, a digitális üzleti folyamatok és az informatikai fejlesztések témakörében egyeztetnek Önökkel és adnak tanácsot a továbblépést illetően.

A tanácsadók segítségével kialakíthatják, fejleszthetik informatikai stratégiájukat, jövőbeni IT elképzeléseiket. Mindezek lehetőséget adnak arra, hogy átgondoltabbá tegyék, optimalizálják IT beszerzéseiket, figyelembe véve az aktuális GINOP (EU) pályázatokat, ill. az MKIK által minősített szállítók termékei által biztosított kedvező lehetőségeket.

 

Tisztelettel kérjük, fogadja tanácsadóink jelentkezését vagy regisztráljon a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon annak érdekében, hogy Ön is támogassa a helyi kezdeményezésű kampányunk sikerét.

 

Győr-Moson-Sopron megyei IKT tanácsadók:

Nagy András, nagy.andras@ginop-mkik.hu, T:20 340 5617

Rácz András Elemér, racz.andras.elemer@ginop-mkik.hu T:30 957 6722

Csatolt állományok: