Üdvözöljük a

Partnerrendezvény - ZSÁK A FOLTJÁT, határon átnyúló üzletember találkozó | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Partnerrendezvény - ZSÁK A FOLTJÁT, határon átnyúló üzletember találkozó

Fókuszban a fém- és műanyagipar

Időpont: 2018. november 20. 17 óra

Helyszín: Gasthof Muschitz Hauptstraße 1, 7341 Markt St. Martin

Bővebb információ

Ezúton meghívjuk Önt és vállalkozását az üzletember találkozóra. Találkozzon az ágazatában működő projekttérségi vállalkozókkal és alakítson ki értékes új kapcsolatokat!

 

Az üzletember találkozón („üzleti kézfogó rendezvényen”) – mint ahogy más hálózatépítési rendezvényeken is – célirányosan valósulnak meg a résztvevők közötti személyes tárgyalások. A jelentkezéseket követően egy listát bocsátunk rendelkezésére, amelyen valamennyi résztvevőt megtalálja. Ebből válasszon ki 3 - 5 tárgyalópartnert és tudassa velünk választásait.
Ezt követően mi megszervezzük Önnek a személyes tárgyalásokat. Üzleti partnerenként mintegy 15 perc tervezett. Ezt követően még a hálózatépítési büfévacsora során nyílik lehetőség a kapcsolatok mélyítésére. Kérjük, vegye figyelembe, hogy mi – amint elküldte jelentkezését – üzleti partnereket fogunk leszervezni Önnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelentkezését követően Önnel, mint biztos résztvevővel számolunk. Felkerül a résztvevői listára, vagyis más résztvevő/vállalkozás kiválaszthatja, mint potenciális tárgyaló partner. Kérjük, csak akkor jelentkezzen, ha részvétele biztosra vehető. Használja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, új üzleti partnerek felkutatására és térségeken átnyúló hálózatépítésre Burgenland-ból, Alsó-Ausztriából, Stájerországból, és Nyugat-Magyarországról érkező vállalkozásokkal!

 

Számítunk részvételére!

 

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Kérjük, részvételi szándékát az online jelentkezési lap kitöltésével 2018. november 09. 12 óráig jelezni szíveskedjen.

 

A résztvevői helyek száma korlátozott, tolmácsolásról gondoskodunk!

Időpont: 2018. 11. 20. 17:00 - 2018. 11. 20. 21:30
Jelentkezés határideje: 2018. 11. 09. 12:00
Csatolt állományok: