Üdvözöljük a

SZAKMAI ÚT BERLIN FESPA DIGITAL 2018 | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

SZAKMAI ÚT BERLIN FESPA DIGITAL 2018

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata 2018. május 15–17. között szakmai utat szervezett Németországba, Berlinbe, a kreatív ipar európai szakkiállítására. A FESPA Global Print EXPO 2018 a széles formátumú digitális nyomdaipar leginspirálóbb kiállítása, egy igazi nemzetközi platform, ahol több mint 700 kiállító várta a több mint 125 országból érkező érdeklődőket.

Fespa látogatók 2018.

A nyomda- és reklámipar legújabb fejlesztéseivel, gépeivel és technológiáival, és a most piacra lépő legújabb alapanyagokkal is találkozhattak a látogatók. A FESPA kiállítás 2018-ban is látványos gép- és termékbemutatókkal, dekoratőr versennyel kötötte le a szakmai látogatók figyelmét. Idén hangsúlyos szerepet kapott a textilnyomás, illetve feliratozás. Az összes nyomtatási és emblémázási technika képviseltette magát. Emellett sokak érdeklődését kötötték le a 3D nyomtatók, továbbá a speciális feladatokra tervezett – a minőséget a hatékonysággal ötvöző – reklámipari célgépek is.

 

Fespa bejárat 2018.

 

A szakmai úton részt vett 10 fős delegáció tagjai grafikai és nyomdaipari területen tevékenykedő vállalkozások képviselői voltak. Mind a szervezést, mind a kiállítást tekintve minden résztvevő egyöntetűen pozitív visszajelzést adott, úgy érzik érdemes volt kiutazniuk Berlinbe:

 „Először is szeretnénk gratulálni a szervezéshez és az út lebonyolításához. Mindent kézben tartottak, jól estek a külön figyelmességek.”

„Sok újdonságot láttunk és sok ötletet adott a kreatív marketing megjelenések kapcsán is a vásár. Sikerült jobban elmélyülni az alvállalkozóink által végzett tevékenységekben. Örültünk, hogy egy pici városnézés is belefért a programba.”

„Sokat tettek a szervezők azért, hogy a csapat és azon belül az egyének is jól érezzék magukat.”

 „Nagyon jól éreztük magunkat, nagy élmény volt az egész út.”