Üdvözöljük a

Office képzés - Egy profi irodai szoftver használata hatékonyabbá tesz | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Office képzés - Egy profi irodai szoftver használata hatékonyabbá tesz

A magas szintű irodai szoftver felhasználói tudás jelentősen növeli egy szervezet hatékonyságát, megkönnyíti a munkatársak közötti munkafolyamatok szervezését. A kisvállalkozások ilyen irányú támogatása érdekében a kamara (GYMSM KIK) Ipari Tagozatának kezdeményezésére 6 alkalmas, 24 órás MS Office 2016 képzést indított Győrben, 2018. május második hetében. 

A kamara Ipari tagozata az igényekre és a pozitív visszajelzésekre válaszolva újra és újra megszervezi és támogatja ezeket a felnőttek számára ajánlott képzéseket. A résztvevőktananyagokat, oktatási segédleteket is kapnak a további önálló fejlődéshez.

MS Office képzés Győrben 2018. májustól

A résztvevőket első alkalommal Módos Gábor a Jedlik iskola igazgatója avatta be a Word szövegszerkesztés profi elsajátításába. Az Excel táblázatkezelés rejtelmei még váratnak magukra, azonban későbbi alkalmakkor az is sorra kerül majd. A képzés ugyan saját számítógépeken (Laptop) történik. A megszerzett ismeretek azonban okos telefonokon vagy táblaszámítógépeken is jól alkalmazhatók.