Üdvözöljük a

Látogatás egy gyárban, ahol a márkanevek ma is garanciát jelentenek | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Látogatás egy gyárban, ahol a márkanevek ma is garanciát jelentenek

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari tagozata június 11-i elnökségi ülését a TONDACH Magyarország Zrt. csornai gyárában tartotta. A házigazdák bemutatkozása és a napirendek megtárgyalása után a termékekkel, a gyártással ismerkedtek meg a résztvevők.

Ipari tagozati elnökségi ülés 2018. június 11.

A TONDACH Magyarország Zrt. működését, terveit, jövőképét Petrovszki Emil a Tondach Magyarország Zrt. Csornai cserépgyár igazgatója mutatta be.

A Tondach bemutatkozik 

2012 év végén hozta nyilvánosságra a TONDACH Magyarország Zrt. és a Wienerberger Téglaipari Zrt. vezetősége, hogy a Wienerberger AG 50% tulajdonrészt vásárolt a TONDACH Gleinstätten AG-ban. A két kerámia építőanyag gyártással foglalkozó cég kijelentette, hogy egy erős és hatékony partneri együttműködés keretein belül fognak együtt dolgozni. Céljuk, hogy még kedvezőbb pozíciót érjenek el a piacon, és a szinergiát kihasználva, a vevők érdekeit szem előtt tartva közösen kínáljanak egészséges, energiatakarékos és gazdaságos kerámia építőanyag megoldásokat. Az együttműködés a két jogilag önálló leányvállalat, a TONDACH Magyarország Zrt. és a Wienerberger Téglaipari Zrt. között ez által még szorosabbá válik. A TONDACH márkanév, csakúgy, mint a Wienerberger Porotherm márkanév ma is garancia a kimagasló minőségre és a kifogástalan vevőkiszolgálásra. Ez a „házasság” napjainkban is fénykorát éli. A vállalkozás működése igazolja a kitűzött célok maradéktalan teljesülését.

 Bemutató  Üzemlátogatáson

Az Ipari tagozat elnökségi ülésén beszámolót fogadott el a tagozat által a II. negyedévben szervezett eseményekről. Megtervezték a 2018. III. negyedévi programokat és felkészültek a következő kamarai elnökségi ülésre is, ahol Vörös Gyula tagozati elnök és Szilasi Péter Tamás elnökségi tag képviseli a tagozat véleményét, álláspontjait.

 

Az Ipari tagozat elnöksége megújította kapcsolatát, felfrissítette információit a Fertő-Rábaközi térség egyik meghatározó és kiváló gyártó cégével.