Üdvözöljük a

Kamarai Ipari tagozat Győr - az ISO 9001 legfrissebb információiról tájékoztattunk | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai Ipari tagozat Győr - az ISO 9001 legfrissebb információiról tájékoztattunk

Változott az ISO 9001 szabvány. Ezzel a tanúsítvánnyal rendelkező cégnek képviselőinek szervezett 2018. április 12-én a kamara (GYMSM KIK) Ipari tagozata tájékoztatót. Jó hangulatban, nyitottan indult a szakmai nap, minden résztvevőt bemutatkozott, így már csapatként vágtak neki az információk befogadásának. A nap végén a résztvevők TANÚSÍTVÁNYT, az önkéntes kamarai tagok pedig a képzés díjából kedvezményt is kaptak. Az esemény a szakmai információkon túl üzleti beszélgetésekre, kapcsolatépítésre is lehetőséget nyújt. Nemhiába! A győri székhelyű megyei kereskedelmi és iparkamara a vállalkozások háza, üzleti találkozási pont is. (9021 Győr, Szent István út 10/a)

Az ISO 9001  tanúsítvánnyal rendelkező cégnek képviselőinek, minőségügyi megbízottaknak, minőségirányítási vezetőknek és a minőségügy, minőségbiztosítás területén dolgozó munkatársaknak tartotta a kamara a sikeres szakmai napot.

 

ISO 9001-ről

 

ISO képzés 2018. április