Üdvözöljük a

Elnöki köszöntő | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elnöki köszöntő

 Az Ipari Tagozat elnöksége nevében köszöntöm Önt!

 

Tagozatunk, a megye gazdaságát meghatározó iparvállalatait és számos – a szolgáltatás és kereskedelem területén működő – kisebb céget képvisel. 2016-ban megválasztott tisztségviselőink elsődlegesen ezen cégek igényeinek kívánnak megfelelni, hiszen a kamara és egyben az ipari tagozat fő célja az, hogy a fokozódó piaci versenyben a vállalkozói környezet javításával, előrejelzésekkel, javaslatokkal, üzletember találkozók, konferenciák, szakmai rendezvények szervezésével és egyéb szolgáltatásokkal segítse az önkéntes kamarai tagok és a regisztrált vállalkozások fejlődését, munkájának eredményességét.

Szakmaiság, információ, érdekérvényesítés, közösség építés

 

Tagozatunk belső felépítését ezen szempontok mentén szervezzük egy olyan – mindenki számára nyitott és elérhető – közösséggé, ahol a szakmaiságon és az üzleti érdekeken túl, valódi emberi kapcsolatok és barátságok is szövődhetnek.

 

Fontosnak tartjuk, hogy a szűkebb szakmai csoportok önállóan dönthessenek programjaikról, az őket leginkább érintő kérdésekről, ezért az ipari tagozat a kimondottan szakmai jellegű munkát hét szakmai osztály keretei között szervezi, az azonos érdeklődésű vállalkozások részére.

 

Az ipari tagozat szakmai osztályai:                             

  • Gépipari szakmai osztály
  • Textilipari szakmai osztály
  • Műanyagipari szakmai osztály
  • Élelmiszeripari szakmai osztály
  • Faipari szakmai osztály
  • Építőipari szakmai osztály
  • Közszolgáltatási szakmai osztály

 Tagozatunk önálló költségvetésből gazdálkodva szervezi és valósítja meg programjait.

A sikeres konferenciák és előadások mellett, teltházas képzéseket is bonyolítunk, így éves programunkból minden vállalkozás megtalálja a számára legérdekesebbet és leghasznosabbat.

Fontosnak tartjuk a regionális és nemzetközi kitekintést is, így jó kapcsolatot ápolunk Magyarország, és immár több európai ország kamaráival. Szakmai útjaink során több csúcstechnológiát alkalmazó nagyvállalatnál, illetve a legújabb fejlesztéseket felvonultató szakmai kiállításon jártunk. Meggyőződésünk, hogy ezek az egymás megismerésére is alkalmat teremtő utak kettős haszonnal járnak: segítik tagjainkat az új trendek, gyakorlatok és fejlesztési irányok megismerésében, és erősítik a kamarai közösséghez való kötődést is.

 

Törekvéseink legnagyobb elismerésének tekinteném, ha Önt is személyesen üdvözölhetném az ipari tagozat programjain!

 

Vörös Gyula

ipari tagozati elnök

 

Ha kérdése lenne, kérem forduljon bizalommal tagozati titkárunkhoz:

Tóthné Szabó Beatrix

+36 96 520 244-es telefonszámon, vagy az iparitagozat@gymskik.hu e-mail címen.

 

Csatolt állományok: Ipari tagozati kiadvány

Csatolt állományok: