Üdvözöljük a

A kamara szakmai utat szervezett az Ipar Napja Szakkiállításra Budapestre | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A kamara szakmai utat szervezett az Ipar Napja Szakkiállításra Budapestre

Az év legjelentősebb ipari eseményén 15 ország 325 kiállítója mutatta be az automatizálás, a robotika, az anyagmozgatás, a gépgyártás, a fém- és műanyag megmunkálás, valamint a beszállítóipar, vagy akár az energetikai háttéripar legújabb fejlesztéseit. A rendezvény nagy sikert aratott a résztvevőik körében, mindenki sok új és értékes információval gazdagodott szakmáját és vállalkozását illetően.

Ipar Napjai 2018.

2018. május 18-án a kamara ipari tagozata utat szervezett Budapestre az Ipar Napjai 2018 szakkiállításra, melyet a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban rendeztek meg május 15–18. között.

 

A kiállítás sikerességét mutatja, hogy több mint 12 ezren voltak kíváncsiak számos kis- és középvállalkozás, valamint nagyvállalat újdonságaira: az egymással összekapcsolható rendszerek, „smart” megoldások és azok a gépek, eszközök, berendezések, szolgáltatások, amelyek nélkül ma már elképzelhetetlen a komplex gyártási folyamat.

Ipar Napjai 2018.