Üdvözöljük a

Partnerrendezvény - CogInfoCom konferencia és ipari kiállítás a Széchenyi István Egyetemen | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Partnerrendezvény - CogInfoCom konferencia és ipari kiállítás a Széchenyi István Egyetemen

2015. október 19-21. között immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre az IEEE International Conference on Cognitive Infocommunications. Győrben. A tudományos konferencia kiegészítő eseményeként szerveződő ipari kiállításra szeretettel várjuk olyan cégek jelentkezését, akik nyitottak az innovációra, és szívesen megismerkednének a legújabb ICT kutatási trendekkel.

2015. október 19-21. között immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre az IEEE International Conference on Cognitive Infocommunications a Széchenyi István Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Intézetének szervezésében, ezúttal Győrben.


A kognitív infokommunikáció fiatal interdiszciplináris tudományterület, mely termékeny kapcsolatot teremt az infokommunikáció és a kognitív tudományok kutatási eredményei között. A tudományterület célja, hogy egy rendszerben láttassa az informatikai és humán intelligens folyamatokat, hatékony kommunikációt biztosítson mérnöki rendszerek és emberek között. Bővebb információk a www.coginfocom.hu oldalon érhetőek el.


A tudományos konferencia kiegészítő eseményeként szerveződő ipari kiállításra szeretettel várjuk olyan cégek jelentkezését, akik nyitottak az innovációra, és szívesen megismerkednének a legújabb ICT kutatási trendekkel. Előadóink között az ipari és tudományos szektor olyan jeles szakemberei szerepelnek, mint Bognár Botond (Singularity University Central & Eastern Europe), Pongrácz Ferenc (IBM Hungary), Patrick Waldbuesser (Audi Hungaria Motor Ltd). A tudományos előadások mellett egy interaktív panel beszélgetést is tervezünk a versenyszféra neves szereplőivel, ahol a résztvevők és a hallgatóság interaktív módon oszthatják meg gondolataikat a legújabb ICT témákról.


A konferenciáról a hivatalos honlapon kívül a CogInfoCom@HAND mobil alkalmazás nyújt naprakész információkat.

 

Letöltés:

Az érdeklődők jelentkezését a coginfocom2015@sztaki.mta.hu e-mail címre várjuk.

Helyszín: Győr, Széchenyi István Egyetem
Időpont: 2015. 10. 19. 09:00 - 2015. 10. 21. 16:00