Üdvözöljük a

Az SMR lett az Év Gyára | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Az SMR lett az Év Gyára

A Samvardhana Motherson cégcsoport tagja, a visszapillantó tükör rendszereket gyártó SMR (Samvardhana Motherson Reflectec) magyarországi leányvállalatának teljesítményét újabb díjakkal ismerték el. Az Év Gyára pályázaton az SMR Hungary Bt. két kategóriában is első díjat kapott.

A 10 milliárd forint feletti árbevételű cégek közül az SMR viselheti az Év Gyára 2015 kitüntető címet egy éven át. A fődíjat Tibori Pál-Levente, a csoport Németországért és Kelet-Európáért felelős alelnöke vette át személyesen.

 

Az első alkalommal megrendezett verseny 2016. május 13-én tartott díjkiosztóján további hét kategóriában hirdettek győztest. A „Vevői elégedettség” kategória győztesének járó díjat Pataky Gábor, a mosonmagyaróvári gyár minőségügyi igazgatója vehette át.

 

A díjátadón a zsűri tagja, Lepsényi István, gazdaságszabályozásért felelős államtitkár hangsúlyozta a hazai ipar jelentőségét és annak nemzetgazdaságban betöltött szerepét. Kiemelte, hogy fontosnak tartja a kezdeményezést, amely ráirányítja a figyelmet a gyártásra.

 

A szervező hagyományteremtő szándékkal indította a versenyt azzal a céllal, hogy megtalálja az év legjobb termelő egységét, szektortól függetlenül. A kétfordulós versenyre ötvenegy pályázat érkezett különböző iparágakból. A hét kategória legjobbjai közé autóipari beszállítók, villamosipari, műanyag- és papíripari, fém-, illetve építőipari vállalkozások kerültek.

 

Forrás: Autopro.hu