Üdvözöljük a

A minőségbiztosítás a munkatársaknál kezdődik | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A minőségbiztosítás a munkatársaknál kezdődik

Kiválóság és minőség a HR-ben címmel szervezett konferenciát a kamara (GYMSMKIK) HR klubja Győrben, november 15-én a kamarai székház Baross termében, Dr. Konczosné Dr. Szombathelyi Márta klubháziasszony moderálásával.

HR Nap 2017 november

A HR szerepéről a kiválóságra törekvő szervezetek kultúrájában, az EFQM kiválóság modell HR jellegű részterületeiről is, Szabó Kálmán a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület ügyvezető igazgatója tartott előadást.

HR fókuszú Vállalatfejlesztési Diagnózis módszerről Ecsédi István az Improvers Group alapító vezetője számolt be. Csóti Gábor az Investors in People Hungary, Gamechangers közösség ügyvezetője a jövő szervezeteiről, az Investors in People akkreditációról és a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai díjról is tájékoztatást adott. Lehull az álarc! - A szimulációval támogatott AC az értékelt igazi arcát mutatja meg címmel Kertész Lilla a Bespoke Principles Szervezetfejlesztési Tanácsadó- és Szolgáltató Kft. marketing partnere mutatott rá az objektív módszerek alkalmazhatóságára.

 

A délelőtti programot három témában world café követte. Az asztaltársaságok megvitatták az alábbi kérdésköröket:

 

„Hogyan és mennyiben határozom meg a HR-minőségét, mint vezető?” - Minőség és kiválóság az emberek vezetésében. Témavezetője Cserey Miklós az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. vezető szervezetfejlesztője.

„Elég jó munkavállaló vagyok?” - Minőség és kiválóság a munkavállalói teljesítményben. Témavezetője Dr. Pongrácz Attila a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar tanszékvezetője, egyetemi docens volt.

 

„Szervezeti szövet: a minőség kulcsa?” A szervezeti struktúra és kultúra, mint a HR-minőség meghatározó környezete. Témavezetője Magyar Réka az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. szervezetfejlesztő trénere volt.

A world café tanulságait a résztvevők pódiumbeszélgetés formájában osztották meg egymással.