Üdvözöljük a

Vállalkozásuk üzleti tervét mutatták be a Széchenyis diákok | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vállalkozásuk üzleti tervét mutatták be a Széchenyis diákok

A győri Széchenyi István Egyetemen félévente induló kreditpontos, „Kamara a vállalkozásokért” tantárgy hallgatói a többhetes felkészítés után november 7-én mutatták be mentoraiknak elképzelt vállalkozásuk üzleti tervét. A kamarai szándék, hogy a fiatalok merjenek, tudjanak vállalkozást indítani, megvalósulni látszott ezen a napon.

Feszülten figyelték társaik prezentációját

A vállalkozás indulásának és jövőképének kitalálása, brandjének, pénzügyi konstrukciójának, tulajdonosi viszonyainak kidolgozása 4-5 fős csapatokban történt. Öt perc állt rendelkezésükre vállalkozásuk bemutatására, a mentorok meggyőzésére. Az idei csapatok is komolyan vették feladatukat. Az eseményhez öltözve, az időt figyelembe véve prezentálták elképzeléseiket. A hallgatók sokat tanultak a felkészülés, a céglátogatások, egymás ötleteinek megismeréséből és a mentorok értékeléséből is.

 

A kamarai szándék, hogy a fiatalok merjenek, tudjanak vállalkozást indítani, megvalósulni látszott ezen a napon Győrben, a Széchenyi Egyetemen.

 

Az egyetem részéről a tantárgy oktatása Dr. Konczosné Dr. habil PhD Szombathelyi Márta. egyetemi docens vezetésével történik.

 A kamara (GYMSMKIK) által delegált mentorok (cégvezetők) Molnár Albert, Molnár Imre, Miklósy Lajos, Sáhó László.

 

Kamaratantárgy hallgatói 2017. november, Győr

 

Kamaratantárgy 2017. november, Győr SZE