Üdvözöljük a

Kamara a vállalkozásokért tantárgy 2019/őszi félév nyitó órája | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamara a vállalkozásokért tantárgy 2019/őszi félév nyitó órája

A Széchenyi István Egyetem és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésében induló tantárgy idei őszi félévében több mint 50 hallgatót köszöntöttünk.

A Kamara a vállalkozásokért tantárgy aktuális félévében a hallgatók 12 alkalommal találkoznak előadóikkal és mentoraikkal az előadások illetve egy céglátogatás során.

 

A tantárgy tematikája érdekes és hasznos információkat nyújt többek között az üzleti ötletek kidolgozásáról, a vállalkozóvá válás folyamatáról.

 

A tárgy nemcsak tematikájában egyedülálló, hanem abban is, hogy a félévi csoportos feladat megvalósítása közben előadóként és mentorként vállalatvezetők, cégtuajdonosok támogatják a hallgatókat, a gyakorlati tapasztalatukból merített kérdésekkel, javaslatokkal, visszajelzésekkel.

 

A nyitó óra prezentációs anyaga és az aktuális félévi tematika a csatolt mellékletekben elérhető.

 

A tantárgy felelősei:

Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta, a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Vezetéstudományi és Szervezeti Kommunikáció Tanszékének egyetemi tanára

és Molnár Albert, a  Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozatának alelnöke.

 

 

A tantárggyal kapcsolatos kérdések esetén kapcsolat:

Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta ( kszm@sze.hu )

 

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara bemutatkozása:

https://www.youtube.com/watch?v=F4ypQtZWsDg

 

Kamara a vállalkozásokért tantárgy bemutatkozása:

https://www.youtube.com/watch?v=fAaYqogvv9A&feature=youtu.be