Üdvözöljük a

Innováció és kreativitás a kamarai klubban | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Innováció és kreativitás a kamarai klubban

Hogyan segítheti a vállalkozásvezetők munkáját mások tapasztalata? Milyenek, hogyan teljesítenek a kezdők (Start-upok) a vállalkozások világában? – ezekkel a gondolatokkal hívta Lósz József a kamarai (GYMSM KIK) Innovációs klub vezetője a kamarai tagokat, az érdeklődőket és az innovatív vállalkozásvezetőket a klub 2018. februári eseményére.

Kamarai Innovációs Klub Győr 2018. február

A klubtalálkozón kötetlen, közvetlen formában folyt a tudásmegosztás. Gondolatébresztő beszélgetőpartnerek voltak:

Fekete Attila - Feki webstudio, https://fireg.hu – témája FiREG - A tűzvédelmi szoftver karbantartóknak, Ha Te is utálod a papírozást…

Krecht Rudolf, témája LifeBot a tűzoltó és életmentő robot. (https://prezi.com/ydv0uchml9jq/lifebot-mint-termek/)

Molnár Pál, https://ticketninja.io témája: TicketNinja - Szervezz olyan rendezvényt ami nagyot szól!

Sebők Szabolcs témája: OCR Magazin - Akadályfutásról minden mennyiségben (Blogolj, válj influencerré egy adott témában! Szabolcsnak ez sikerült, egyik meghatározó blog az övé. http://ocrmagazin.blog.hu)

Szabó Krisztián A jövő trendjei képekben… Szintézis-Net, http://szintezis-net.hu/

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnöksége hozta létre a klubot, rendszeresen hívja Lósz József klubvezetőn keresztül az innovációs lehetőségek iránt érdeklődő vállalkozásvezetőket. Az általában havonta szervezett események nyitottak, minden érdeklődő vállalkozás képviselőjét örömmel fogadják. Kísérje figyelemmel a kamarai szakmai programokat a www.gymskik.hu/rendezvenyek címen. Válasszon, vegyen részt! gyarapodjon tapasztalatban, üzleti kapcsolatokban!