Üdvözöljük a

Elnöki köszöntő | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elnöki köszöntő

Győr a térség közepe

 

A Győri térség különleges, integráló, összefogó, közösség, amelyben minden kreativitás és jó ötlet komoly eredményt hoz.

 

Győr a térség közepe, ezen nem is vitatkozhatunk. Egy kicsit szeretnék így gondolni a Győri térségre is a kamarán belül. Hadd legyünk mi a közepe! Hadd legyünk mi az a nyugodt, alkotószellemiségű központ, ahol különböző tagozatokból érkező emberek megtalálhatják a közös hangot, ahol rátalálhatnak vállalkozások, társadalmi szerveződések egymásra.

Ahonnan továbbra is olyan nagyszerű kezdeményezések indulhatnak el, mint a kamarai tantárgy, a kamara által ajánlott vállalkozás védjegyprogram, vagy a térségi polgármesteri találkozók, az izgalmas konferenciák.

 

A Győri térség elnökeként egyik legfontosabb feladatom, annak kialakítása, hogy minél több településen legyen olyan személy, akihez helyben is fordulhatnak vállalkozások, vállalkozók, ha a kamarai tagság előnyeiről, vagy a szolgáltatásainkról érdeklődnek.

 

Ehhez a munkához a jó elnökség a jó háttér. Mert, ahogy a régi labdarúgó mondás tartja: kell egy csapat. A mi csapatunkba mindenki befér, aki szívesen dolgozik meg a sikerért, és ha azt elérte, azon boldogan osztozik társaival. Elmondja, hogyan csinálta. Sok ilyen sikersztorit szeretnénk megosztani tagjainkkal, és a regisztrált vállalkozásokkal is.

 

Bauer László

Győri térség elnöke

 

email: koordinacio@gymskik.hu

telefon:96/520-222