Üdvözöljük a

Elindult a Kamara a vállalkozásokért tantárgy őszi szemesztere Győrben, a Széchenyi István Egyetemen | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elindult a "Kamara a vállalkozásokért" tantárgy őszi szemesztere Győrben, a Széchenyi István Egyetemen

Ebben a félévben is mintegy 50 hallgatót köszöntöttek a kamara vezető tisztségviselői szeptember 5-én a kamara székházában. A 14 előadásból álló szemeszter során a hallgatók átfogó ismereteket szereznek a vállalkozóvá válás folyamatáról és az üzleti tervkészítés lépéseiről.

Kamara tantárgy 2017/1ősz

 

Orbán Dezső titkár bemutatta a hallgatóknak a kamara gazdasági életben betöltött kiemelt szerepét, mely a sikeres vállalkozások megkerülhetetlen szereplője. A nyitó előadás keretében a fiatal egyetemisták megismerték a félév tematikáját és a tantárgy mentorait, akik a félév során tanácsaikkal, előadásaikkal támogatják majd az üzleti ötletek üzleti tervekké történő formálását. A tantárgy mentorai és vendégelőadói a gazdasági élet nagy tapasztalattal rendelkező gyakorlati szereplői, akik véleményt alkotnak a vállalkozási ötletekről és segítik a hallgatókat az üzleti terveik kidolgozásában. A félév során szervezett céglátogatások segítik a hallgatókat a vállalati projekttervezés megismerésében és kapcsolati hálójuk kiszélesítésében. A mentorok személyes támogatásukról biztosították a hallgatókat, akik szakmai tudásukkal, gyakorlati tapasztalataikkal és kapcsolatrendszerükkel állnak az egyetemisták mögött. Cél, hogy a félév végére a hallgatók és mentorok ötletei alapján egy olyan valós vállalkozás szülessen meg, melynek létrejöttét a hallgatók is végig kísérhetik a gyakorlatban.

A tantárgy óráiról folyamatosan hírt adunk.