Üdvözöljük a

Az innovációs kiállítás közönségdíját 2018. évben a Darnó-Hús nyerte | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Az innovációs kiállítás közönségdíját 2018. évben a Darnó-Hús nyerte

Kanyóné Princes Gyöngyi vehette át a Darnó-Hús képviseletében a Győrben, 2018. áprilisában szervezett IX. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár közönségdíját. A vállalkozás, amely a megyei kereskedelmi és iparkamara aktívan közreműködő önkéntes tagja is, évek óta tevékeny résztvevője a korábbi hasonló rendezvényeknek. Ez alkalommal is meggyőzte Magyar Termék Nagydíjas termékeivel, az egészségforrás termékcsaláddal a legszigorúbb zsűrit, az innovációs kiállítás látogatóit.

Különdíj 2018.

A Darnó-Hús tevékenységét a folyamatos kutatás-fejlesztés, egyetemi együttműködések és magas szintű termékfejlesztés jellemzi, melyet az egyre több termékcsoportban elnyert Magyar Termék Nagydíjak, szakmai elismerések és az innovációs kiállításon elnyert különdíj is méltóképpen tükröz vissza.

Gratulálunk a cég fejlesztési eredményeihez, sikereihez.

 

A képen (balról jobbra) Dr. Dőry Tibor a Mobilis ügyvezetője, Tóth Eszter, az Universitas-Győr Nonprofit Kft. ügyvezetője Zuber Júlia a kiállítás szervezője és  Kanyóné Princes Gyöngyi, a Darnó-Hús ügyvezetője a díj átvételekor.