Üdvözöljük a

Megtörtént a tablóverseny eredményhírdetése Győrben -számos lájkot gyűjtöttek | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Megtörtént a tablóverseny eredményhírdetése Győrben -számos lájkot gyűjtöttek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítványa tablóversenyt szervezett a győri végzős diákoknak. A kezdeményezést nagy érdeklődés kísérte. Nemcsak a tablók, de Győr belvárosa is a figyelem középpontjába került a közösségi oldalakon. A szervezők a legtöbb lájkot elérő osztályokat díjazták és egy különdíjat is átadtak Győrben, a Belga Étteremben, június 6-án. A első alkalommal szervezett tablóverseny hagyománnyá is válhat.

A verseny helyszíne az alapítvány közösségi oldala volt.

    360 ezer elérés

    10 ezer lájk

    A végzős osztályok 95 %-a benevezett.

Tablóverseny 2017. díjazottak

Ünnepélyes díjátadás

 

Az alapítvány díjátadó ünnepséget szervezett, amelyen részt vettek a díjazott diákok és iskoláik képviselői is. A nyertesek a média nyilvánossága előtt vehették át a díjakat, egy sajtóreggeli keretében. Obertolné Horváth Tímea alapítványi elnök és Kocsis Tibor alelnök tájékoztattak a tablóverseny eseményeiről.

Megnyitó-Orbán-Dezső   résztvevők   résztvevők    résztvevők

 

 

Kocsis Tibor elmondta, hogy az Alapítvány ez év áprilisban különleges felhívással és lehetőséggel fordult a győri középiskolákhoz. A ballagó osztályok által készített tablók különleges megjelenésükkel régóta színes részét képezik a belvárosi tavasznak. A Győri Bevásárló Utcák Alapítványa még emlékezetesebbé kívánta tenni ezt az eseményt. Ezért is hirdette meg első ízben a tablóversenyt. A résztvevő osztályok tablóira a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány Facebook oldalán lehetett szavazni. A verseny díjazottjai a 2017. május 15. napjáig legtöbb szavazatot begyűjtő osztályok lettek. A díjak komoly felajánlásokból származnak, így a nyertes osztály minden tagja részesül belőle.

 Kocsis Tibor oklevelet ad át

Nyertes osztályok és nyertes tablók

 

  1. I.                 helyezett – GYMSZC Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma Szakközépiskolája és Kollégiuma – 12.C. 35 fő – 1900 lájk. Tablójuk a Bedő Pékség Kenyerecske Boltocskájának kirakatát ékesítette.

 

 

 

  1. II.               helyezett - GYSZSZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája – 12.b. 30 fő – 1400 lájk. Tablójuk a Szalai vendéglő kirakatában várta az érdeklődőket.

 

 

 

  1. III.              helyezett - GYSZSZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző – 12.I 25 fő – 1320 lájk. A tablót a Győri Látogatóközpont kirakatába helyezték ki.

 

 

 

Különdíj – GYMSZC Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma – 12.a osztálya. Felajánló: belvárosi Laura Divat. Az üzlet kirakatában elhelyezett tablók közül a magasabb lájk számot  elért osztálynak.

 

 

 

 

 

Obertoldné Horváth Timea

Obertoldné Horvát Tímea a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány működéséről tájékoztatott. Elmondta, hogy az alapítvány a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara kezdeményezésére jött létre 2007-ben. Küldetése, hogy az Európai Unióban elfogadott, hagyományokra épülő, más magyarországi településeknek példát mutató, vevőközpontú kereskedelmi kultúra honosodjék meg Győr nagy múltú történelmi belvárosában. Az alapítvány célkitűzése továbbá a történelmi belváros megóvása, üzleti forgalmának növelése, a belvárosi kereskedők, szolgáltatók érdekében. Tevékenységének fontos része a társadalmi felelősségvállalás, az oktatás támogatása is. Legutóbb a Győrben rendezett Országos Tudományos Diákköri Konferencián, a Széchenyi István Egyetem adtak át pénztámogatást különdíjként a Közgazdaságtudományi szekció első helyezettjének.

Szabó Krisztofer Obertoldné Horváth Tímea

A közel háromezer ballagó győri diák mindegyikét, ismerőseiket, szüleiket is megmozgatta ez a kezdeményezés. Ez a siker a folytatásra bíztat – nyilatkozta az alapítvány elnöke.

 

Jedlik tabló 2017   Krúdy tabló 2017   Krúdy tabló 2017 -III.  

Különdíjas Laura Divattól

Különdíjas tabló 2017.

 

 

Győr, 2017.június 6.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További információk a kamara weboldalán a http://www.gymskik.hu/hu/gyori-bevasarlo-utcak-alapitvany