Üdvözöljük a

II. tablóverseny Győrben 2018. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

II. tablóverseny Győrben 2018.

A megyei kereskedelmi és iparkamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kuratóriuma Győrben, a Belga Étterem és Sörözőben, június 6-án ünnepélyes sajtóreggeli keretében adta át a II, Győr-belvárosi Tablóverseny nyertesének a megérdemelt díjat.

II. Tablóverseny díjazói-díjazottai 2018.

A nyereményt a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium 12/A osztálya méltán érdemelte ki. A versenybe benevezők tablóira május 23-ig lehetett szavazatot leadni, az alapítvány közösségi oldalán, egy-egy lájk jellel. A nyertesek Kazinczy utcában kihelyezett tablójára közel ezer szavazat bizonyult a legtöbbnek.

 

24 osztály nevezett be a tablóversenybe, amely egyre inkább a Győr belvárosi vásárlói élményszerzés egyik tavaszi színfoltjává válik. A belvárosban sétálók felfedezik a tablókat, nem csak az ismerősökét, a rokonokét, hanem a többieket is. Megállnak, szemlélődnek, megosztják észrevételeiket társaságukkal és akár betérnek az üzletbe és vásárlóvá is válnak. Kezükben ma már ott van a telefonjuk és élményeik hatására szavaznak is kedvenc tablójukra.

 

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány a tavalyi kezdeményezés után idén második alkalommal szervezte meg a Győr-belvárosi Tablóversenyt. A tapasztalatok alapján már most elmondható, hogy évről-évre nagyobb érdeklődésnek örvend és mozgalomnak számít ez a lehetőség a végzős diákok körében.

 

A belváros boltjainak látogatottsági felmérése alapján a több, mint 20 üzlet kirakatát 24 500 megtekintés jellemezte a verseny időszaka alatt. A közösségi oldalon pedig több, mint 100 ezer személyhez jutott el az esemény híre. Az alapítvány ezzel az akcióval is bizonyította, hogy jótékony hatással van Győr belvárosára minden attrakció, esemény, amellyel népszerűbbé válik a városnak ez a gyöngyszeme. Az alapítványtag kereskedők a városi önkormányzattal együttműködve hozzájárulnak a város központjának élőbbé tételéhez. Ezt megerősítette a díjátadáson részt vevő Rózsavölgyi László a város Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság elnöke is.

 

A Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium 12/A osztályának mind a 35 tagja, a Pannon Takarék Bank jelentős támogatásából és a Belga Étterem és Söröző hozzájárulásából adódóan egy kellemes vacsorát költhet el, még ünnepélyesebbé téve a ballagás, az elválás napjaiból egyet.