Üdvözöljük a

Győri Bevásárló Utcák Alapítvány EYOF akció indítója a Baross úton, a csónakosnál! | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Győri Bevásárló Utcák Alapítvány EYOF akció indítója a Baross úton, a csónakosnál!

Hugóval

Nézd meg a videót!

 

Egy csónakban 2017

 

EYOF PÓLÓBAN A GYŐRI BOLTOSOK

avagy

Hozhatnak-e a belvárosba üzletet a sportolók?

 

LÁTVÁNY tájékoztatót tartottak a szervezők és a vállalkozók július 10-én Győr belvárosában, a Baross út közepén a csónakos szobornál, a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány EYOF-hoz kapcsolódó kezdeményezéséről. Az alapítvány akciójával többek között, kedvezményes EYOF pólóhoz juttatja a belvárosi üzletek képviselőit, amennyiben vállalják, hogy extra kedvezményeket biztosítva szolgálják ki az ugyancsak EYOF pólóban belépő vendégeiket.

 

Magyarország első olimpiai eseménye

 

A Csónakos szobornál szikrázó jó időben megtartott tájékoztatón Fekete Dávid Győr alpolgármestere  fontosnak és példaértékűnek nevezte a kezdeményezést. Nagyra értékelte, hogy az akció tisztelgés a Győr városának, az országnak is sokat jelentő ifjúsági sportverseny, Magyarország első olimpiai eseménye előtt. Megköszönte a szervezőknek, az alapítványnak és a kamrának, hogy támogatják az, hogy sok turista, sok Győrbe érkező még otthonosabban érezhesse magát az EYOF idején.

Pintér-Péntek Imre kamaraelnök az önkormányzat kezdeményezésére Győrben megrendezett olimpiai eseményt az EYOF-ot méltatta, kiemelve, hogy büszkék lehetünk rá, sőt üzleti hasznot hozhat azon vállalkozásoknak, akik tudnak hozzá csatlakozni. Így a belváros is részesülhet a sok-sok sportoló és kísérőik által Győrbe érkező „vásárló erőből.”

 

Az üzletek a belvárosban igyekeznek mindent megtenni a vásárlókért

 

Obertolné Horváth Tímea az alapítvány elnöke rámutatott, hogy ez az akció is szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a turisták által leginkább látogatott történelmi, győri belvárosban kiváló és jó ár-érték aránnyal dolgozó üzletek várják a vásárlókat. A fő cél, annak demonstrálása, hogy Győr belvárosának üzletei igyekeznek mindent megtenni azért, hogy ez a városrész ne veszítse el azt a vonzerejét, amit már évtizedek óta a kisebb üzletek, boltok biztosítanak. Számos összefogás, kezdeményezés indult eddig, a győri belvárosi üzletek részéről, az EYOF-hoz kapcsolódó lehet ezek közül a leglátványosabb, leginkább figyelemfelhívó!

 

Egy csónakban 2017

 

Egy csónakban eveznek

 

Az EYOF-hoz kapcsolódó belvárosi kezdeményezést a megyei kereskedelmi és iparkamara és a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány közösen szervezi, a városi önkormányzat illetékeseinek, munkatársainak együttműködésével. Nem véletlen hát, a látványtájékoztató helyszíne. A csatlakozó üzlettulajdonosok egy rövid időre „megszállták” a győri belváros Baross útjának csónakos szobrát és örömmel demonstrálták, hogy részt vesznek a kezdeményezésben. Város, vállalkozók, kamara egy csónakban eveznek: élő, lüktető, szerethető és vásárlók által látogatott belvárosért dolgoznak. A hasonló kezdeményezések segítenek abban, hogy a vállalkozások a belvárosban is megtalálják számításukat, üzleteik forgalma fejlődésnek induljon.

A kamara és az alapítvány szervezésében a belvárosi boltok aktív részesei, közreműködői lehetnek egy folyamatosan, szolgáltatásaiban is megújuló győri belváros kialakításának. Kihívást jelent összhangot megteremteni a sok kicsi üzlet és tulajdonosaik között, de a kamara és az alapítvány elkötelezett abban, hogy ezt a célt a város, a városban lakók támogatásával, akciók, személyes találkozások segítségével a lehető legszélesebb körben elérje.