Üdvözöljük a

Angyalok a belvárosban 2018 | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Angyalok a belvárosban 2018

Hamarosan itt az Advent, az év legszebb és legnagyobb ünnepe, ami a látogatók és vásárlók tömegeit hozza el a belváros üzleteibe is. Tegyünk együtt azért, hogy ez a karácsonyi vásárlás kicsit több legyen a szokásosnál.

Angyalok a belvárosban elnevezéssel az idei évben is jótékonysági kampány indult, melynek célja, hogy a belvárosi kereskedők megmutassák, szerintük Győr élénk, izgalmas, kereskedelmi helyszín, ahol a jelenlevő üzletek élen járnak a társadalmi felelősségvállalásban is.

Kampányunkban adománygyűjtést szervezünk megyei oktatási intézmények hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésével foglalkozó alapítványai egyikének. Az összegyűjtött adományból, hátrányos helyzetű gyermekeket támogatnak, a kiválasztott alapítványon keresztül. A cél mindemellett az, hogy ezzel a figyelemfelkeltő akcióval is Győr Adventi hangulatát a segítő kezdeményezések hassák át.

A kampány időszakában 2018. november 29. és 2018. december 23. között gyűjtő „perselyeket” helyezünk el az üzletekben, amelyekbe a vásárlók bedobhatják adományaikat. Az üzlet megköszönve a támogatást a vásárlót egy kedves angyalka figurával ajándékozhatja meg.