Üdvözöljük a

A Bevásárló Utcák Alapítvány Győrben, a Látogatóközpontban tájékoztatott | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A Bevásárló Utcák Alapítvány Győrben, a Látogatóközpontban tájékoztatott

Szerző: Kőváriné Vida Ildikó | 2018. február 21.

Belvárosi kereskedőket, éttermi és szálláshely szolgáltatókat hívott a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kuratóriuma kötetlen beszélgetésre, eszmecserére, hogy megosszák egymással tapasztalataikat a 2017. évi tevékenységükkel és 2018. évi terveikkel kapcsolatban.

Látogatóközpontban Győrben 2018

Megnyitó résztvevők még

Kocsis Tibor az alapítvány kuratóriumának alelnöke köszöntötte a megjelenteket, majd átadta a szót Obertolné Horváth Tímea elnöknek, aki bevezetőjében elmondta, hogy az alapítvány a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alapítása által jött létre és a szervezet támogatását az óta is élvezi. Köszöntötte Orbán Dezső kamarai titkárt és a kamarai munkaszervezet tagjait, akik ez alkalommal is közreműködésükkel segítették az alapítvány terveinek megvalósítását. Köszöntötte Dr.Konczosné Dr.Szombathelyi Mártát, az alapítvány jelenlévő kurátorát is. Elmondta, hogy ezen alkalommal várják a megjelentek tapasztalatait, a véleményeket, a jobbító ötleteket.

A belvárosi üzletek, vállalkozások, szolgáltatók tevékenysége egymást erősíti. A megújulásra, a friss ötletekre mindenképpen szükség van.

 

Az alapítvány az egyik biztos pont abban, hogy Győrben a belvárosban történjen, valami új.

 

2017-ben az alapítvány az egyes kampányokhoz csatlakozott belvárosi üzletüzemeltetők, vállalkozások közreműködésével tablóversenyt hirdetett, az Európai Ifjúsági Olimpia (EYOF) alatt EYOF pólós kedvezménykampányt, majd advent idején az Angyalok a Belvárosban jótékonysági adománygyűjtő kampány szervezett. Ennek tapasztalatait és a további terveket beszélték meg február 21-én Győrben, a városi Látogatóközpont Mosoni-Duna termében.

 

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kuratóriuma azt gondolja, hogy a belvárosi vállalkozások képviselőivel együtt, közösen gondolkodva lehet évről évre tartalmasabb és még célravezetőbb kampányokat szervezni. Így lehet Győr belvárosának ismét rangot szerezni.

Hívnak, várnak minden vállalkozást! Bíztatnak a csatlakozásra.

 

További információ:

 

https://www.facebook.com/gyoribevasarloutcakalapitvany/

http://www.gyoribevasarloutcak.hu/gyori-bevasarlo-utcak-alapitvany.html