Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Győri Bevásárló Utcák Alapítványról

Az alapítvány a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara kezdeményezésére  jött létre 2007-ben. Küldetése, hogy az Európai Unióban elfogadott, hagyományokra épülő, más magyarországi településeknek példát mutató, vevőközpontú kereskedelmi kultúra honosodjék meg Győr nagy múltú történelmi belvárosában. Az alapítvány célkitűzése továbbá a történelmi belváros megóvása, üzleti forgalmának növelése, a belvárosi kereskedők, szolgáltatók érdekében.

II. tablóverseny Győrben 2018.

A megyei kereskedelmi és iparkamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kuratóriuma Győrben, a Belga Étterem és Sörözőben, június 6-án ünnepélyes sajtóreggeli keretében adta át a II, Győr-belvárosi Tablóverseny nyertesének a megérdemelt díjat.

II. Tablóverseny díjazói-díjazottai 2018.

Átadták az Angyalok a belvárosban jótékonysági akcióból összegyűlt összeget

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által létrehozott Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kezdeményezésében, az "Angyalok a belvárosban" projektben 23 vállalkozás és 27 üzlet vett részt.

Az alapítvány tevékenységének fontos része a társadalmi felelősségvállalás, az oktatás támogatása is.

Legutóbb a Győrben rendezett Országos Tudományos Diákköri Konferencián, a Széchenyi István Egyetem adtak át pénztámogatást különdíjként a Közgazdaságtudományi szekció első helyezettjének. Szabó Krisztofer tudományos értekezését a "Márka-e a régiség" témakörben fejtette ki. Az alapítvány számára is izgalmas kihívás, hogy mennyire "márka", mennyire "eladható" Győr történelmi belvárosa turisztikai és vásárlói megközelítésből is. Az alapítvány ezen dolgozik. Céljuk a még élhetőbb, pezsgő belváros megvalósítása.

Szabó Krisztofer az alapítvány elnökével

Szabó Krisztofer díjazott és Obertoldné Horváth Tímea az alapítvány elnöke.

Egy csónakban evezünk! - mondják a szervezők. Az akcióhoz csatlakozók az Eyof pólóban érkezőket különleges fogadtatásban részesítik.

Íme a fotók a győri belvárosi üzletekről és a pólót viselő alkalmazottakról, akik a belvárosban különleges figyelemmel, akciókkal várják EYOF pólós vásárlóikat, partnereiket. Az üzletek cikkünket megnyitva megtekinthetők.

A Bevásárló Utcák Alapítvány Győrben, a Látogatóközpontban tájékoztatott

2018. február 21.

Belvárosi kereskedőket, éttermi és szálláshely szolgáltatókat hívott a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kuratóriuma kötetlen beszélgetésre, eszmecserére, hogy megosszák egymással tapasztalataikat a 2017. évi tevékenységükkel és 2018. évi terveikkel kapcsolatban.

Látogatóközpontban Győrben 2018

Angyalok a belvárosban jótékonysági akció 2017

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítvány különleges felhívással fordult a belváros kereskedőihez.

Belvárosi üzletek EYOF egyenpólóban? - beharangozó hír

2017. július 10.

Győr Belvárosában az üzletek, a szolgáltatók és a vendéglátók nem adják fel a vásárlókért folytatott versenyt. A megyei kereskedelmi és iparkamara segítségével alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítvány eddigi leglátványosabb akcióját indítja az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál idején.

Megtörtént a tablóverseny eredményhírdetése Győrben -számos lájkot gyűjtöttek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítványa tablóversenyt szervezett a győri végzős diákoknak. A kezdeményezést nagy érdeklődés kísérte. Nemcsak a tablók, de Győr belvárosa is a figyelem középpontjába került a közösségi oldalakon. A szervezők a legtöbb lájkot elérő osztályokat díjazták és egy különdíjat is átadtak Győrben, a Belga Étteremben, június 6-án. A első alkalommal szervezett tablóverseny hagyománnyá is válhat.

A verseny helyszíne az alapítvány közösségi oldala volt.

    360 ezer elérés

    10 ezer lájk

    A végzős osztályok 95 %-a benevezett.

Tablóverseny 2017. díjazottak