Üdvözöljük a

VÁLLALKOZZ DIGITÁLISAN! LOGISZTIKA 4.0 | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

VÁLLALKOZZ DIGITÁLISAN! LOGISZTIKA 4.0

Egy 40 tonna össztömegű nyergesvontató is kevés lenne ahhoz a tudásrakományhoz, amivel a Modern Vállalkozások Programja szeptember 27-án Győrbe érkezik. Az elmúlt évtizedek ugyanis komoly evolúciót, és hihetetlen digitális megoldásokat hoztak a logisztikában.

 

De számíthatunk a közeljövőben önvezető kamionokra a magyar utakon, emberszállító drónokra a levegőben, intelligens fejlesztésekre a kikötőkben? Egyáltalán miként zajlik a logisztika 4.0 és miként változtatja meg a digitalizáció az ágazat arcát itthon? Modern Vállalkozások Programja, Logisztika 4.0 országos konferenciáján nem marad kérdés megválaszoltalanul.

Tisztelt Partnerünk!

 

Ezúton szeretnénk meghívni a Modern Vállalkozások Programjának Logisztika 4.0 címet viselő rendezvényére, ahol a szakma prominens képviselői folytatnak érdemi eszmecserét az ágazatot érintő legfontosabb kérdésekről.

 

Elvégre a Truck-as-service és a valós idejű nyomonkövetés érájában, melyik cég akar a külső sávban kullogni, és a visszapillantó tükörből aggódva figyelni, az egyre gyorsabban közeledő vetélytársat?

A Modern Vállalkozások Programja az iparág releváns képviselőivel bemutatja az elérhető támogatásokat, megoldást és segítséget nyújt a kis-és középvállalkozások digitalizációt érintő leggyakoribb kihívásaira, miközben a legújabb technológiákat is bemutatja a délelőtti előadások során. A kávészünetet követően a panelbeszélgetésekre is sor kerül.

 

Jöjjön el Ön is a Modern Vállalkozások Programjának Logisztika 4.0 szakmai napjára, ahol olyan ismeretekre tehet szert, amely döntéshozóként az Ön cégének digitális fejlődését, versenyképességének növelését segíti elő.

 

Modern Vállalkozások Programja: Logisztika 4.0

Győr, 2019.09.27.

A RÉSZVÉTEL INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

 

Részletes program és jelentkezés a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon.

 

Üdvözlettel:

 

Soltész Attila
elnök

Informatika a Társadalomért Egyesület

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, 9021 Győr, Szent István út 10/A
Időpont: 2019. 09. 27. 10:00 - 2019. 09. 27. 15:00
Jelentkezés határideje: 2019. 09. 27. 08:00