Üdvözöljük a

Modern Vállalkozások Programja Vállalkozz Digitálisan! | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Modern Vállalkozások Programja Vállalkozz Digitálisan!

Szerző: Vass Klaudia | 2019. november 4.

A Modern Vállalkozások Programja, a Magyar Turisztikai Ügynökség, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és Sopron Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja Önt Vállalkozz digitálisan!  Fókuszban a turizmus digitális adatszolgáltatás c. rendezvényére!

A Modern Vállalkozások Programja, mint a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások digitális felzárkózását támogató kezdeményezés szemléletformáló tartalmaival és díjmentes infokommunikációs tanácsadással ösztönzi a cégeket digitális eszközök használatára, így egyebek mellett a korszerű elektronikus közszolgáltatások igénybevételére. A Magyar Turisztikai Ügynökség a Programmal közös roadshow-t indított annak érdekében, hogy a szálláshely-szolgáltatásban érdekelt kkv-k egy átfogó digitális szemléletformálással kiegészítve segítséget kapjanak a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központhoz (továbbiakban NTAK-hoz) való csatlakozáshoz.

 

A rendezvény témája:

  • Digitalizáció a turizmusban - tájékoztató a digitális adatszolgáltatási kötelezettségről (NTAK)
  • Adatszolgáltató szoftverek használata a szálláshelyeken
  • Személyes és díjmentes IKT konzultáció lehetősége

 

A rendezvényen a vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettségről szóló tájékoztatás mellett, neves szakági előadók, infokommunikációs szakértők és cégek mutatják be a legújabb digitalizációs trendeket, ágazati megoldásokat, pályázati lehetőségeket.

 

Legyen digitálisan felkészült vállalkozása és járjon a konkurencia előtt több lépéssel!

A rendezvényen a részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, minél hamarabb regisztráljon, mivel a helyszín befogadóképességének elérésekor a regisztráció lezárul!

 

Részletes program és jelentkezés a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon.

Helyszín: Sopron Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamara (9400 Sopron, Deák tér 14.)
Időpont: 2019. 11. 21. 14:00 - 2019. 11. 21. 17:00
Csatolt állományok: