Üdvözöljük a

Fogyasztóvédelmi jogból felkészülten! | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Fogyasztóvédelmi jogból felkészülten!

A fogyasztóvédelmi jogból felkészültnek lenni című program a KKV-knál dolgozó szakemberek számára kialakított szakképzés, mely segítséget nyújt a legújabb uniós fogyasztóvédelmi jogszabályok megértésében és betartásában.

A képzés lehetővé teszi a fogyasztóvédelmi jogszabályok fontos szempontjainak megismerését, ezen keresztül a vállalati ügyfélszolgálat munkájának javítását és a fogyasztók bizalmának növelését.

Időpont: 2019 . október 18.
Helyszín: Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam és Jogtudományi Kar, Deák terem

A képzési program segíti a KKV-kat a fogyasztóvédelmi jog fontos szempontjainak megértésében, hogy elkerülhessék a költséges pereket vagy kínzó fogyasztói panaszokat.

 

JELENTKEZÉS A KÉPZÉSRE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdB1myR9iN7K2RAYvh__HB_78rMycsI_LVDQY1AggXqQ_BTnA/viewform

 

Minden tréning az adott ország anyanyelvén van, és a saját országához igazodik, hogy a KKV-k teljes mértékben megismerhessék az adott ország jogszabályait. A szakemberek által kifejlesztett képzés
kiterjed a kereskedelem valamennyi vonatkozására, mint például a szerződéskötést megelőző tájékoztatási követelményekre, az elállási jogokra, a szavatossági és jótállási kifogások intézésére,
a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok és az alternatív vita rendezés szabályaira.


Milyen előnyei vannak a Fogyasztóvédelmi jogból felkészülten! tréningnek?


A Fogyasztóvédelmi jogból felkészülten! tréning egyegyedülálló, az Európai Bizottságáltal támogatott képzés, amely máshol nem érhető el.
A szakértők által kifejlesztett és minden EU tagállamra szabott képzéssel olyan programot hoztunk létre, amelyet a KKV k. tagjainak vagy éppen más helyi KKV-knak is továbbadhat ingyenesen vagy díjért.

 

A tréninget egy kész képzési csomagban kínáljuk, a részvétel semmilyen előkészületet nem igényel. Mi biztosítjuk a képzés során használandó promóciós és képzési anyagokat, minden szükséges  felszerelés rendelkezésre áll majd a tréning során.


Hogy lehet valaki tréner?


Ahhoz, hogy KKV kat oktasson és Fogyasztóvédelmi jogból felkészült trénerré váljon, jelentkezzen egy olyan nemzeti képzésre, amelyen szakértő trénerek fogják a felkészítést végezni.


Hogy lehet részt venni?


Ha Ön egy európai ipari, kereskedelmi vagy gazdasági érdekképviselet, üzleti vállalkozás vagy fogyasztóvédelmi sz ervezet tagja vagy alkalmazottja, jelentkezhet az országa szerinti képzésre.


Mire vár még?


Ha érdekli a képzés akkor lépjen velünk kapcsolatba:
info@consumerlawready.eu
www.consumerlawready.eu


Regisztráljon a 2019 . október 18-i tréningre:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdB1myR9iN7K2RAYvh__HB_78rMycsI_LVDQY1AggXqQ_BTnA/viewform

 

www.fome.hu
dr.hajnal.zsolt@gmail.com

Helyszín: Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam és Jogtudományi Kar, Deák terem
Időpont: 2019. 10. 18. 09:00 - 2019. 10. 18. 17:00
Kapcsolódó anyagok: