Üdvözöljük a

A 15. szeptember… Jubileumi Kamarai Szalon- Vendégünk Csattos Ilona | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A 15. szeptember… Jubileumi Kamarai Szalon- Vendégünk Csattos Ilona

Szeretettel várjuk érdeklődő Partnereinket a Kamarai Szalon jubileumi évadának szeptemberi ünnepi előadására, melyen vendégünk Csattos Ilona. Előadásában elmondja, hogyan teremtsünk sikert tudatosan.

Büss Zsuzsa, a Kamarai Szalon háziasszonya szeretettel meghívja Önt és Családját a 15 éves Kamarai Szalon szeptemberi ünnepi rendezvényére, melynek témája:

 

Teremts sikert tudatosan!

 

A mai társadalmakban hosszú idők óta mindenki változást akar, mégis folyamatosan az ellenkező irányba alakul a Földünk és az emberiség sorsa. Változásokat képesek vagyunk megélni, de a problémák más köntösben újra és újra felbukkannak. Vajon hogyan tud az emberiség kilépni az ismétlődésekből, és Te hogyan vagy képes uralni a valódi változást a saját életedben?

 

Csattos Ilona a szokásostól eltérő, új módon mutat rá arra, hogy a tudatossággal élve gátak és korlátok nélkül azt valósíthatod meg, amit csak szeretnél, a ma irreálisnak tűnő sikert, a valódi változást is elérheted. Várunk szeretettel az előadásra, hogy új irányba tekintve, a szokások helyett Te irányítsd tudatosan az életedet!

 

 

Csattos Ilona 1995 óta foglalkozik a legmélyebb önismerettel. Személyesen és prémium szintű intenzív, interaktív előadásain emberek ezreinek segít, hogy a problémáik megszűnjenek. Előadásai különböznek a hagyományos és “divatos” tréningektől. A megszokottól eltérően, új módon, misztikumok nélkül beszél az életről. Könnyedén, egyszerűen és élhetően világít rá az emberben rejlő valódi tudásra, a “teremtő erőre”, a hamis, önbecsapó hitrendszerekre és az azonnal megélhető valóságra. Hallgatóinak technikák és módszerek használata nélkül rendeződnek kapcsolataik, sikeressé és egészségessé válnak, az életükben megjelenik a nyugalom, a szeretet, teret kap az intuíció és az élet valódi élvezete. Vedd észre című könyve már bestsellerré vált.  

 

Ilona célja, hogy minél több emberrel felismertesse, hogy az igazi sikert elérni, az igazi eredményt megvalósítani csak a hagyományos látásmódon túl, a valódi tudatossággal lehet. Így küzdelem, harc és szenvedés nélkül, a bizalom és egyenrangúság természetes tapasztalásával. Bátran jelenti ki: Minden embernek, aki békés, szeretetteljes, boldog életre vágyik, szüksége van felismerni az “önmagában rejlő” teremtő erőt, a valódi tudást.

 

Weöres Sándor szavaival élve: “Az igazi tanulás, a lényünkben szunnyadó tudásnak tevékennyé ébresztése.”

 

Szeretettel várjuk Önöket!

 

 

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 9021 Győr, Szent István út 10/A., földszinti Baross Gábor előadóterem

 

Időpont: 2019. 09. 30. 17:00 - 20:00

 

A részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött. Jelentkezés határideje: 2019. 09. 29. 20:00

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 9021 Győr, Szent István út 10/A
Időpont: 2019. 09. 30. 17:00 - 2019. 09. 30. 20:00
Jelentkezés határideje: 2019. 09. 29. 20:00