Üdvözöljük a

Mesterképzés | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mesterképzés

A magyar nemzetgazdaság fontos stratégiai érdeke a minőségi szakképzés, felnőttképzés, és az erre épülő mesterképzés. A mestervizsgáztatás a gazdaságot képviselő kamarák feladata, kompetenciája, amelyet a kamara kiemelt feladatként kezel.  A mestervizsga, a szakemberek fejlődési folyamatában, jelentős mérő,- értékelő,- minősítő szintet hivatott képviselni.

A minőségi színvonalon képzett mesterek szakmai tudásuk, munkatapasztalatuk, munkakultúrájuk birtokában hozzájárulnak a vállalkozások eredményes vezetéséhez, a vállalati munkafolyamatok irányításához, szakmájuk-, hivatásuk továbbörökítéséhez, a foglalkoztatáshoz, a munkahelyteremtéshez.
 
A mestervizsga célja, hogy a szakemberek számára biztosítsa a szakmai fejlődés és egzisztenciális életpálya modell, karrier kialakításának lehetőségét, valamint a tanulóképzéshez és vállalkozásvezetéshez szükséges ismeretek elsajátítását. Tanúsítsa a mindennapi vállalkozási gyakorlathoz szükséges szakmai, gazdasági, pénzügyi, vezetési, munkaügyi és jogi ismeretek megszerzését és készségszintű ismeretét. Ezzel a szakmai megbecsülés, anyagi, erkölcsi elismerés és bizalom garanciáját teremtse meg.

 

Jelentkezési lap letölthető: ITT.

 

Jelentkezési lap benyújtásának helye: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (9021 Győr, Szent István út 10/A)

A képzésekkel kapcsolatban további felvilágosítás a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál az alábbi elérhetőségek valamelyikén kérhető. Személyes tanácsadás esetén időpontegyeztetés szükséges!

 

Eőry-Reuter Petra mesterképzési referens

Telefon: 96/520-215
Mobil: +36 20 277 7731
E-mail: reuterpetra@gymskik.hu

 

 

VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT!