Üdvözöljük a

Könyvelői Klub | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Könyvelői Klub

Szerző: Szabó Edit | 2015. február 10.

 

         

                            

Tisztelt Könyvelői Klub tag!

 

Az elmúlt évek során azt tapasztaltuk, hogy a számviteli, pénzügyi és adójogszabályok gyakori változása, illetve azok értelmezése és gyakorlati alkalmazása nehéz feladat elé állította a könyvelőket. Ebből kiindulva alakítottuk meg a „Könyvelői Klub”-ot.

Talán a könyvelőnek van a legnehezebb feladata, hiszen megbízója érdekeit képviseli, de mindezt egy jogszabályok által rögzített közegben végzi.

Így áll elő az a kettősség, hogy nem lépheti át az adott kereteket, de ebben a térben ügyfelei megelégedésére kell tevékenykednie, úgy, hogy maga is gazdasági tevékenységet folytat.

Azt a mozgásteret, amit megenged a jogszabály csak akkor tudja eredményesen közvetíteni, ha ezen, szabályok útvesztőjében kiismeri magát és hatásosan érthetően át tudja adni ügyfelének a lehetőségeket, döntési elképzeléseket, javaslatokat.  Mindezzel a vállalkozás eredményesebb gazdálkodását segítheti elő.

Ahhoz, hogy ezt a munkát magas színvonalon képes legyen elvégezni,  megalapozott szakmai tudásra és mindezek mellett folyamatos továbbképzésre van szükség. Szakmai tanfolyamokkal, rendezvényekkel segítjük még  a könyvelők, adótanácsadók munkáját, hogy feladataikat biztonságosan, szabályszerűen tudják végezni.

Aktuális témákban havi rendszerességgel a hónap utolsó keddjén várjuk a könyvelőket, adótanácsadókat, érdeklődőket.

 Aki szeretne csatlakozni klubunkhoz, megteheti az alábbi elérhetőségeken.

 Klub titkára: Szabó Edit

 Elérhetőségek:  telefon +96 260-147, fax: 96-520-298,  mobil: 06 20 438 9656,

                              e-mail cím: csorna@gymskik.hu