Üdvözöljük a

Jelentkezési lap | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Jelentkezési lap

Általános tájékoztató

 

Amennyiben mestervizsgát kíván tenni, az első lépés a mestervizsga jelentkezési lap kitöltése (mely letölthető a kamara honlapjáról, vagy személyesen átvehető a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában 9021 Győr, Szent István u. 10/a. I. emelet)

A jelentkezési lap mellékleteként a kamara munkatársa által hitelesített bizonyítványmásolatot, valamint munkáltatói igazolást kell csatolni.

Az adott szakmára vonatkozó, rendeletben kiadott mestervizsga követelmény áttanulmányozása megállípítható, hogy rendelkezik-e a jelentekzéshez szükséges szakmai és elméleti ismeretekkel.

Amennyiben úgy érzi, hogy a mestervizsgára bocsátás előtt felkészítést igényel, kamaránk biztosítja a tanfolyamon való részvételét.

 

Mestervizsgát azon szakmákból lehet tenni, amelyekben rendeletben megjelent a mestervizsga szint és követelmény.

 

Az MKIK területi kamaráinál szervezett mestervizsgák alapdíja egységesen - szakmától és helytől függetlenül - önkéntes kamarai tag esetén bruttó 100.000Ft, nem kamarai tag (regisztrált vállalkozás vagy magánszemély) esetében bruttó 120.000Ft. (Mesterképzési és Mestervizsga szabályzat 4. sz. melléklet)

 

Bővebb felvilágosítás a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál az alábbi elérhetőségek valamelyikén kérhető. Személyes tanácsadás esetén időpontegyeztetés szükséges!

 

Eőry-Reuter Petra mesterképzési referens

Telefon: 96/520-215
Mobil: 20/2777731
E-mail:mesterkepzes@gymskik.hu