Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2020. a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” Védjegyprogramban való részvételre

Hitelesség, szakmaiság, minőség, biztonság. Ha az Ön vállalkozása is ezeket az elveket vallja, csatlakozzon a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Védjegyprogramjához!

Munkahelyi képzések támogatása című projekt - információs nap 05.15.

A GINOP-6.1.7-2018-00001 azonosítószámú „Munkahelyi képzések támogatása” című projekt célja a gazdaság versenyképességének megőrzése, a vállalkozások versenyképességének támogatása, a gazdaság igényeinek megfelelő képzettséggel és kompetenciákkal rendelkező munkaerő biztosítása.

Képzés az új ISO 14001:2015 követelményeiről

2015. szeptemberben megjelent az ISO 14001 szabványcsalád legújabb verziója, majd novemberben ennek honosított szabványa az MSZ EN ISO 14001:2015. Magyarországon több mint 1000 ISO 14001 szabvány szerint tanúsított vállalkozás működik, melyből Győr-Moson-Sopron megyében is jelentős számú vállalkozás rendelkezik ISO 14001 tanúsítvánnyal.

GDPR az önkormányzatok és a közintézmények szemszögéből - interaktív tájékoztató

Interaktív tájékoztatónk ÚJ IDŐPONTJA: 2019. 05. 08. szerda 14:00
Előadónk Dr. Erős László Adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász.
Szeretettel várjuk a megyei önkormányzatok és közintézmények képviselőit!

SignExpo 2019 szakkiállításon jártunk

2019. április 10.

Kamaránk Ipari Tagozata szakmai utat szervezett a nyomda- és csomagolóipar, valamint a reklámdekorációs ágazat legnagyobb hazai rendezvényére, a SignExpo 2019 szakkiállításra.

Felhívás- Kenyérfesztivál Győrben 2019-ben is!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata 2019. évben 17. alkalommal rendezi meg az EUROREGIONÁLIS KENYÉRFESZTIVÁL ÉS KÉZMŰVES TALÁLKOZÓT, mely évről évre számos pékségnek és cukrászipari vállalkozásnak kínál térítésmentes bemutatkozási lehetőséget.

Egyéni vállalkozók FIGYELEM - Az e-ügyintézés elmulasztásának jogkövetkezményei!

2019. január 1-től a vállalkozások életében kötelező az elektronikus ügyintézés használata. Mi történik, ha az egyéni vállalkozó nem figyeli / nem veszi át a hivatalos elérhetőségére érkező küldeményeket?

Zsinórékszerek és ruhadísz készítés - REGISZTRÁCIÓ LAZÁRULT

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK! A REGISZTRÁCIÓ A MAI NAPPAL LAZÁRULT!

AMENNYIBEN ÉRDEKLI AZ ÉKSZERKÉSZÍTÉS, DE MÁR NEM TUDOTT REGISZTRÁLNI, KÉREM JELEZZE A  kezmuipar@gymskik.hu E-MAIL CÍMEN!

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának Könnyűipari Szakmai osztálya szeretettel meghívja Önt Zsinórékszerek és ruhadíszek készítése

címmel meghirdetett kézműves foglalkozására.

Kamara tantárgy 12. óra- Beszámoló

A Kamara a vállalkozásokért tantárgy idei 12. óráján 6 hallgatói csoport tartotta meg második körös előadását. Mentoraink észrevételekkel, javaslatokkal adtak visszajelzést és biztatták a hallgatókat a fantasztikus vállalkozási ötleteik megvalósítására.

ELINDULT AZ MKIK GVI 2019. ÁPRILISI ONLINE KONJUNKTÚRA FELVÉTELE - TÖLTSE KI A KÉRDŐÍVET!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (MKIK GVI) 1998 óta évente kétszer rendszeresen felméri a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait.

Az MKIK GVI e vizsgálattal képviseli Magyarországot az Eurochambres éves európai konjunktúra vizsgálatában, amely az EU országaiban mintegy 18 millió vállalkozás adataira alapozva ad előrejelzést az európai gazdasági konjunktúra várható alakulásáról. Az eddigi tapasztalatok szerint felvételünk eredményei pontosan jelzik előre a magyarországi GDP várható alakulását. Eredményeinket többek között felhasználja az OECD, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a magyar kormányzat a magyar gazdaságra vonatkozó előrejelzései és elemzései során.

Kérjük, hogy szakítson időt kérdőívünk kitöltésére, mely  körülbelül 10 percet vesz igénybe. A kérdőív a http://gvi.hu/k/konjunktura címen érhető el.

A kitöltött kérdőíveket 2019. április 26-ig várjuk!

A JÖVŐ GAZDASÁGA A DIGITÁLIS VILÁGBAN: INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A VÁLLALATI VERSENYKÉPESSÉG FOKOZÁSÁÉRT

Tisztelettel meghívjuk a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett innovációs konferenciára.

Időpont: 2019. május 14. 09:00 - 15:00 óra

Helyszín: Belügyminisztérium - Márványaula, 1051 Budapest, József Attila utca 2-4.

Hagyományos kézműves gyermektábor

A GYMSM KIK Kézműipari Tagozata idén is megszervezi hagyományos kézműves gyermektáborát!

Kamara a vállalkozásokért tantárgy 11. óra- beszámoló

A 04.16. keddi előadáson Gál Renáta, a Marketing Empire tulajdonosa és cégvezetője, valamint Lósz József, Kamaránk győri térségi elnökségi tagja tartott előadást.

Vezetés a VUCA világában – egyedi vezetői képzés indul

Állandó változás és bizonytalanság, ezek VUCA világunk jellemzői. A stratégia és taktika világából ki kell lépni a rugalmasság, agilisság, a gyors döntések világába.

Meghívó a győri Olimpiai Sportpark bejárására

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozatának Turisztikai szakmai osztálya tisztelettel meghívja Önt a győri Olimpiai Sportpark bejárására.

Esemény időpontja:     2019. 04. 29. 13:30 óra

Helyszín:                         9025 Győr, Radnóti Miklós út 46.

Találkozási pont:           A főbejáratnál, az előcsarnokban

 

Bővebben a programról itt olvashat.

Ismerje meg a GOLD PROFESSIONAL HAIRCARE legfrissebb fejlesztéseit!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának Egészségügyi- és Szépségipari Szakmai osztálya a Hairspa Hungary Kft.-vel közös szervezésben bemutatja: A GOLD PROFESSIONAL HAIRCARE legfrissebb fejlesztéseit.

Zsinórékszerek és ruhadísz készítés - Regisztráció lezárult

2019. március 22.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának Könnyűipari Szakmai osztálya szeretettel meghívja Önt Zsinórékszerek és ruhadíszek készítése címmel meghirdetett kézműves foglalkozására.

Munkáltatóknak ajánljuk - Pénzforrás! - Pályázzon!

A Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében a munkáltatók bérköltség-támogatásra és bértámogatásra pályázhatnak azon felvett munkavállalóik után, akik a feltételeknek megfelelnek. Nyissa meg hírünket! Ismerje meg előzetesen a feltételeket! Önre is vonatkozhat?

A kamara segít. További információ kérhető a 06 20 322 4869-es telefonszámon.