Üdvözöljük a

VÁMÜGYI SZAKÉRTŐI HATÓSÁGI KÉPZÉS Győrben is! | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

VÁMÜGYI SZAKÉRTŐI HATÓSÁGI KÉPZÉS Győrben is!

A Magyar Vámügyi Szövetség és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésében Vámügyi Szakértői Hatósági képzés indul szeptember 15-én Győrben. Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 27.

A Magyar Vámügyi Szövetség az országban elsőként került vámügyi szakértői hatósági vizsgára felkészítő képzés szervezésére és lebonyolítására jogosult képző szervként VJSZ-1/2017. nyilvántartási számon nyilvántartásba vételre, s az első félév két sikeres turnusa után ősszel újra indítja ezt a képzést.

 

A 100 órás időtartamú képzés 72 órát kitevő személyes jelenlétet igénylő élő erős előadásokból álló 6 szakmai modulból, kiscsoportos bontásban megvalósuló két konzultációs napból, egy egynapos – több telephely közötti választás lehetőségével előkészített - telephely-látogatás gyakorlati programból, valamint e-learning felületünkre feltöltött kötelező órák teljesítéséből áll.

 

A témákról élő tudással rendelkező oktatói gárdával, első kézből származó információkkal és nívós képzési programra lehet számítani, emellett minden hallgató ajándékba kapja Michael Lux: Útmutató az Uniós Vámkódexhez c. szakkönyvét. Ezen túl pedig a hatósági vizsgát tett és regisztrált vámtanácsadók és vámügynökök számára az MVSZ továbbképzések és rendezvények szervezésével fogja biztosítani a jogszabály által előírt kreditpont szerzési lehetőséget.

 

A képzés két turnusban indul,  legalább 30-30 fő jelentkezése esetén, egy csoport maximális létszáma – a valóban hatékony ismeretszerzés érdekében – maximum 72 fő.

 

A képzés időbeosztása:

A győri turnus 2018. szeptember 15-én indul, az oktatási napok heti rendszerességgel követik egymást, zömében szombati napokon. A modulok általában egynaposak, a tanórák 9-17 óráig tartanak, a Vámjogi modul lesz kétnapos, mivel az oktatási tematika nagyon széles.

 

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, 9021 Győr, Szent István u. 10/A

 

A Képzésre a mellékelt jelentkezési lapon lehet jelentkezni 2018. augusztus 27-ig, a hallgatói adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat és az érettségi bizonyítvány másolatának együttesmegküldésével!

 

Részvételi díj a képzésen:

Nem tagok részére a képzés díja 290 000 Ft/fő, az MVSZ tagjainak 20%-os tagsági kedvezményt biztosítanak, így a részvételi díj 232 000 Ft/fő. Több személy együttes jelentkezése esetén mennyiségi kedvezményt adnak, 3-4 fő esetén -5% 5 vagy efölött -10% mértékben.

A hatósági képzés az áfatörvény szerint tárgyi adómentes, a részvételi díj tartalmazza az e-learning felület anyagaihoz való hozzáférést, az előadások anyagait, az igazolás kiadásának költségét, valamint a rendezvény ideje alatt biztosított egyszeri büféfogyasztást is, de az ebédet és a vizsgadíjat nem!

 

Az MVSZ írásban visszaigazolja a hatósági képzésre történő jelentkezést, amely tartalmazza a jelentkezési lapon feltüntetet adatok alapján a részvételi díj összegét és a számlázási információkat.

 

A képzésre a jelentkezési lapokat az info@vamszovetseg.hu címre kérjük megküldeni.

 

További tájékoztatés és információ Tolnainé dr. Tóth Veronikától, az MVSZ főtitkárától kérhető.

Elérhetőségei:

Email: tolnaine.tothvera@vamszovetseg.hu

Telefon: 06 70 399 9664