Üdvözöljük a

Pályázati felhívás a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegy megújítására | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázati felhívás a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegy megújítására

A megújítási folyamat eredményeként a védjeggyel rendelkező vállalkozás jogosulttá válik a „Kamara által ajánlott vállalkozás” védjegy 2020. évben történő használatára.

1. A megújítási pályázat kiírója:

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara  

9021 Győr, Szent István út 10/A


2. A megújítási pályázat célja:

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara védjegyprogramjához sikeresen csatlakozott és a „Kamara által ajánlott vállalkozás” védjegyet elnyert tagvállalatok felülvizsgálata, a hitelesség, szakmaiság, minőség, biztonság szempontjainak szem előtt tartása mellett.

 

A megújítási folyamat eredményeként a védjeggyel rendelkező vállalkozás jogosulttá válik a „Kamara által ajánlott vállalkozás” védjegy 2020. évben történő használatára.

 

A megújítási folyamat gyorsított eljárásban történik.

 

3. A pályázat előfeltétele:

 

A megújítási pályázat benyújtásának feltétele a Kamara által ajánlott vállalkozás védjegy cím birtoklása és a megújítási pályázati adatlap hiánytalan kitöltése és benyújtása.


4. A pályázók köre:

 

Pályázatot nyújthat be mindazon gazdálkodó szervezet, amely 2019. évben rendelkezik a Kamara által ajánlott vállalkozás védjegy címmel.

 

5. A megújítási pályázat benyújtásának módja és helye:

 

A pályázatot, kérjük elektronikusan benyújtani e-mailben: minoseg@gymskik.hu  

 

6. A megújítási pályázat benyújtásának határideje:

 

A megújítási pályázat benyújtási határideje: 2019. szeptember 20.

 

7. Benyújtandó dokumentumok:

  • Megújítási pályázati adatlap

A benyújtandó dokumentumot elektronikusan kell kitölteni, és kinyomtatás után cégszerű aláírással ellátni!

 

 

8. Megújítás díja:

  • Mikro és kisméretű vállalkozások számára (49 főig):               6.000 Ft + ÁFA
  • Közepes méretű vállalkozások számára (50-249 főig):          12.000 Ft + ÁFA
  • Nagyméretű vállalkozások számára (250 fő felett):                30.000 Ft + ÁFA

9. A megújítási pályázat elbírálása

 

A pályázatot szakmai értékelő bizottság bírálja el. A pozitív bírálathoz a megújítási adatlapon szereplő kérdések megfelelő kitöltése szükséges. A bizottság az általa hozott bírálat eredményét továbbítja a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökségének, mely dönt a pályázat megújításáról.

 

10. További információk

 

Jelen megújításra vonatkozó pályázati felhívás és a megújítási pályázati adatlap együtt képezik a megújítási pályázati dokumentációt és tartalmazzák a pályázat benyújtásához szükséges valamennyi feltételt.

 

A megújítási pályázati felhívás és pályázati adatlap letölthető a www.gymskik.hu honlapról, vagy beszerezhető a kamara ügyfélszolgálatain.

 

A pályázattal kapcsolatban további információt a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál Dömötör Éva nyújt a +36 96/520-243-as telefonszámon, személyesen illetve a minoseg@gymskik.hu e-mail címen.