Üdvözöljük a

Osztrák kereskedelmi ügynöki üzletember találkozó építőipar, bútor lakberendezés, egészségipar, csomagolóanyagok témában | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Osztrák kereskedelmi ügynöki üzletember találkozó építőipar, bútor lakberendezés, egészségipar, csomagolóanyagok témában

Az Ausztriai Kereskedelmi Ügynökök Kamarai Szakszövetsége a Bécsi Magyar Nagykövetség Külgazdasági Osztályával és a Győr- Moson- Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve üzletember találkozót szervez 2018. október 18-án Győrben.

A rendezvényen többek közt bemutatásra kerül az osztrák kereskedelmi ügynökök értékesítési gyakorlata illetve áttekintésre kerülnek a két ország gazdasági kapcsolatai is, majd kerekasztal beszélgetések és networking lebonyolítására is lesz lehetőség.

 

Az érintett területek a bútor és lakberendezési termékek, az építő- és építőanyagipar, egészségipar, illetve a csomagolástechnika és csomagolóanyagok lesznek.

 

A rendezvény időpontja: 2018. október 18. csütörtök

Helyszíne: Győr- Moson- Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

9021 Győr, Szent István út 10/A.

 

A cégeket a következő szakterületekről várjuk:

 

Bútor és lakberendezési termékek

o             Fa- és építőanyagok

o             Építőipari anyagok, termékek, innovatív építőanyagok, építőipari anyagok

o             Szigetelőanyagok

o             Ajtók, ablakok, lépcsők, stb.

 

Csomagolástechnika és csomagolóanyagok

 

Egészségipar

o             Egészségápolás, kozmetikumok, parfümök

o             Orvostechnikai eszközök, labortechnika, gyógyszeripari termékek, fogászat

            

Az ügynökökkel angol és német nyelven lehet tárgyalni, ezért elsősorban ezen nyelvismerettel rendelkező cégek számára javasoljuk a rendezvényt.

 

Jelentkezési határidő:

Legkésőbb 2018. október 5-ig a Bécsi Magyar Nagykövetség Külgazdasági irodáján (Fax +43 1- 537 80 382; E-mail: trade.vie@mfa.gov.hu )

 

A jelentkezési lap valamint az esemény meghívója a mellékletben található.