Üdvözöljük a

Indul az MKIK GVI 2019. októberi online konjunktúra felvétele | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Indul az MKIK GVI 2019. októberi online konjunktúra felvétele

Kérjük, szakítson időt a kérdőív kitöltésére, mely kb. 5 percet vesz igénybe. A KÉRDŐÍV KITÖLTHETŐ ONLINE, A http://gvi.hu/k/konjunktura CÍMEN! Köszönjük!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (MKIK GVI) 1998 óta évente kétszer rendszeresen felméri a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait.

 

Az MKIK GVI e vizsgálattal képviseli Magyarországot az Eurochambres éves európai konjunktúra vizsgálatában, amely az EU országaiban mintegy 18 millió vállalkozás adataira alapozva ad előrejelzést az európai gazdasági konjunktúra várható alakulásáról.

 

Az eddigi tapasztalatok szerint felvételünk eredményei pontosan jelzik előre a magyarországi GDP várható alakulását. Eredményeinket többek között felhasználja az OECD, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a magyar kormányzat a magyar gazdaságra vonatkozó előrejelzései és elemzései során.

 

Kérjük, szakítson időt a kérdőív kitöltésére, mely kb. 10 percet vesz igénybe. Köszönjük!

A kérdőív itt érhető el. Határidő: 2019. október 31.

Csatolt állományok: