Üdvözöljük a

Felmérés a hazai startup világról - Formáljuk közösen! | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Felmérés a hazai startup világról - Formáljuk közösen!

Az INPUT Program keretén belül, a PwC Magyarország bevonásával országos kutatást készítünk a hazai startup ökoszisztémáról, melynek részét képezi egy online anonim kérdőíves felmérés is.  A kutatás célja a szereplők minél teljesebb körű (a startupok és befektetők mellett többek között az elemzők, tanácsadók, állami szervek stb) megkérdezésével a hazai startup ökoszisztéma feltérképezése.

 

Az ökoszisztémában releváns szereplőként örömmel vennénk, ha megosztanád gondolataidat, tapasztalataidat, és a kérdőív kitöltésével hozzájárulnál a kutatás eredményességéhez. Válaszaid kiemelten fontosak, hiszen értékes információként szolgálhatnak az ökoszisztémát érintő fejlesztések irányának megalapozásához, emellett elősegíthetik a szereplők közötti hatékony párbeszédet is.  A kitöltők között kisorsolunk 3 db JBL hangfalat, 3 db Sziget Fesztivál napijegyet valamint 10 darab 1 órára szóló szakmai tanácsadási alkalmat.*

 

A kérdőív az alábbi linken érhető el, kitöltése legfeljebb 15 percet vesz igénybe.

Fontos, hogy minél több szereplőhöz eljusson a kérdőív, így amennyiben ismersz további ökoszisztéma szereplőket, kérjük, hogy a link másolásával továbbítsd a kérdőívetmegadva a lehetőséget számukra is meglátásaik és tapasztalataik megosztására.

 

Előre is köszönjük a kitöltésre szánt idődet és, hogy véleményed és tapasztalataid megosztásával segíted a hazai startup ökoszisztéma teljes körű feltérképezését és ezáltal annak fejlesztését!

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az INPUT program hivatalos partnere.

 

 

* A sorsoláshoz szükséges adatok a kérdőívtől eltérő platformon kerülnek rögzítésre, ezzel biztosítva a válaszok anonimitását.