Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Női Vállalkozók Nemzetközi Fóruma – Külpiaci lehetőségek, tapasztalatok az „Aranyháromszögben” október 1-én

 

 

 

 

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vállalkozói Klubja  és az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretében megvalósuló CORD projekt (CORD - SKHU/1601/4.1/104) szeretettel meghívja a 2019. október 1-én megrendezésre kerülő 

 

Női Vállalkozók Nemzetközi Fóruma – Külpiaci lehetőségek, tapasztalatok az „Aranyháromszögben”

című rendezvényre

OPEN4BUSINESS nemzetközi konferencia és üzletember találkozó, Pécs, 2019. október 3-4.

Idén negyedik alkalommal 2019. október 3-4. között kerül megrendezésre a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, az Ír-Magyar Üzleti Szövetség és az Enterprise Europe Network Dél-dunántúli irodája által szervezett Open4Business nemzetközi üzletember találkozó és konferencia.

Plakátverseny és nyelvi / Európai Uniós vetélkedő általános és középiskolás diákoknak

A Europe Direct Tájékoztató Központ – Győr-Moson-Sopron megye, a Hatos és Társa Nyelviskola, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata a Nyelvek Európai Napja alkalmából plakátversenyt és nyelvi / Európai Uniós vetélkedőt hirdet általános és középiskolás diákoknak.

GESZTI PÉTER SPECIAL - VÁLLALKOZÓI NAP

Újratervezés KKV-s vállalkozóknak a kommunikációs szakma egyik legnagyobb sztárjával, Geszti Péterrel 2019. november 26-án, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában.

Munkaügyek világa - „Kismamák” a munka világában

Számos szakterületet érintő, komplex, speciális szabályok, sok-sok buktató a munkáltatói gyakorlatban. Mi azt foglaljuk össze, amit semmiféle tanfolyamon nem tanulhat meg ilyen komplex és tömörített formában.

A 15. szeptember… Jubileumi Kamarai Szalon- Vendégünk Csattos Ilona

Szeretettel várjuk érdeklődő Partnereinket a Kamarai Szalon jubileumi évadának szeptemberi ünnepi előadására, melyen vendégünk Csattos Ilona. Előadásában elmondja, hogyan teremtsünk sikert tudatosan.

Gázszerelői igazolvány meghosszabbítása - jogszabályváltozás!

Jogszabályváltozás miatt lényegesen megdrágul szeptember 26-tól a gázszerelői igazolványt meghosszabbító tanfolyam!

A segítő szakembernek ki tud „segíteni”?

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata tisztelettel meghívja Önt a SEGÍTŐ SZAKEMBEREK KLUBJA keretében megrendezett újabb szakmai találkozóra, mely 2019. október 8-án kedden 16.00 órától kerül megrendezésre a kamara székházában.

Kamara a vállalkozásokért tantárgy 2019/őszi félév nyitó órája

A Széchenyi István Egyetem és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésében induló tantárgy idei őszi félévében több mint 50 hallgatót köszöntöttünk.

Ismét TŰZVÉDELMI SZAKVIZSGA a kamarában!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata kamarai tagjai és az érdeklődő vállalkozások részére Tűzvédelmi szakvizsgát október 19-én a kamara székházában. VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT!

Békéltető testületi álláspályázati felhívás (azonosító szám: GYMSM_KIK_1)

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályázatot hirdet.

Kreditpontos rendezvénnyel folytatódott a „SZAKMAI MŰHELYMUNKA KÖNYVELŐKNEK” sorozat

Szeptemberben ismét kreditpontos rendezvényt szerveztünk könyvelőknek

XVII. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó - beszámoló

Sok éreklődőt vonzott szeptember 8-án a győri Dunakapu téren megrendezett hagyományos Kenyérfesztivál, ami idén már negyedik alkalommal csatlakozott a "Védd a helyit, vedd a kisalföldit" termelői piachoz.

Fókuszban a tetőépítés és szigetelés

Építőipari Szakmai Továbbképzés - 2019. október 3.

Megvalósult projektek – jó példák, rossz példák illetve a megújuló energiaforrások felhasználásához kapcsolódó műszaki megoldások.

Munkaerő megtartás - A Bakony Elektronika Kft. sikeresen alkalmazott megoldásai

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kezdő Vállalkozások Vezetői Klubja szakmai utazást szervez a Bakony Elektronika Kft-hez Zircre, melyek keretében a vállalkozás munkaerő megtartásban elért sikereit mutatjuk be érdeklődőinknek.

Időpont: 2019. szeptember 19. csütörtök

Barbeer képzést tartottunk a Kamarában

Üdvözlünk a férfi szépségápolás világában! Üdvözlünk a Barba Italiana világában!

Kamara a vállalkozásokért tantárgy 2019/őszi félév 2. előadás

A kamarai tantárgy 09.17-ei előadását a vállalkozás indításáról és annak hátteréről szóló gondolatokkal kezdte Molnár Albert.

VÁLLALKOZZ DIGITÁLISAN! LOGISZTIKA 4.0

Egy 40 tonna össztömegű nyergesvontató is kevés lenne ahhoz a tudásrakományhoz, amivel a Modern Vállalkozások Programja szeptember 27-án Győrbe érkezik. Az elmúlt évtizedek ugyanis komoly evolúciót, és hihetetlen digitális megoldásokat hoztak a logisztikában.

 

De számíthatunk a közeljövőben önvezető kamionokra a magyar utakon, emberszállító drónokra a levegőben, intelligens fejlesztésekre a kikötőkben? Egyáltalán miként zajlik a logisztika 4.0 és miként változtatja meg a digitalizáció az ágazat arcát itthon? Modern Vállalkozások Programja, Logisztika 4.0 országos konferenciáján nem marad kérdés megválaszoltalanul.

Fogyasztóvédelmi jogból felkészülten!

A fogyasztóvédelmi jogból felkészültnek lenni című program a KKV-knál dolgozó szakemberek számára kialakított szakképzés, mely segítséget nyújt a legújabb uniós fogyasztóvédelmi jogszabályok megértésében és betartásában.

A képzés lehetővé teszi a fogyasztóvédelmi jogszabályok fontos szempontjainak megismerését, ezen keresztül a vállalati ügyfélszolgálat munkájának javítását és a fogyasztók bizalmának növelését.

Időpont: 2019 . október 18.
Helyszín: Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam és Jogtudományi Kar, Deák terem

Színes világ - Kiállítás Lébényben

2019. szeptember 3.

Klubtagunk Vivien Holl szeretettel vár mindenkit kiállításának megnyitójára.