Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

XVII. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó - színpadi programokkal

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata 2019. évben 17. alkalommal rendezi meg az EUROREGIONÁLIS KENYÉRFESZTIVÁL ÉS KÉZMŰVES TALÁLKOZÓT, mely évről évre számos pékségnek és cukrászipari vállalkozásnak kínál térítésmentes bemutatkozási lehetőséget.

Barbeer képzés a Kamarában

Üdvözlünk a férfi szépségápolás világában! Üdvözlünk a Barba Italiana világában!

EGÉSZSÉGTUDATOS VEZETŐK SZAKMAI NAPJA - OKTÓBER 15.

Saját magunk és munkavállalóink egészsége jelenti a vállalkozások hosszútávú működésének biztosítékát, hiszen egészség nélkül nincs vállalkozás, egészség nélkül nincs profit.

Példaképek, hiteles, egészségtudatos vállalkozásvezetők, rövid, tartalmas előadások, konkrét megoldási javaslatok – ez az október 15-i EGÉSZSÉGTUDATOS VEZETŐK SZAKMAI NAPJA.

Építőipari konferencia októberben, Győrben

Várjuk Önt is az Építőipari Szakmai Napokra 2019. október 3-án, a Kamara Székházába! Az építészeknek és kivitelezőknek szóló továbbképzésen a tetőépítés és szigetelés lesz fókuszban. A megújuló energiaforrások felhasználásához kapcsolódó műszaki megoldásokon túl, jó és rossz példák is terítékre kerülnek, mind magyar, mind külföldi projektek tapasztalatai alapján.

Ballagási Kiállítás a Kamarában 2019 szeptemberében

Szülőket, diákokat is várunk!

A kamara 2019. szeptemberében ismét ballagási kiállítást szervez, melynek keretében célunk, hogy a végzős osztályok támogatást kapjanak a ballagási rendezvény megszervezésének minden fontos pontjához, egy helyen tudják felmérni a jelenlegi piaci kínálatot, így lehetőségük nyíljon a megfelelő ár-érték arányú termék kiválasztására.

Időpont: 2019. szeptember 9-10.

Helyszín: Kamarai székház, 9021 Győr, Szent István út 10/A

A ballagó osztályok regisztrációja itt történik.

Bővebb információ a kiállításról itt.

 

Verseny Grazban: magyar startup vitte el a közönségdíjat

Július közepén egy maroknyi magyar startupper célba vette Graz városát, ahol minden várakozásukat felülmúló színvonalú meetup keretében oszthatták meg az osztrák-magyar hallgatósággal ötleteiket, tapasztalataikat.

Pályázzon az Ön cége is a közösségi befektetések díjára!

Az „Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja” a vállalatok és innovatív kezdeményezéseik példaértékű, hatékony környezeti és társadalmi befektetési programjait értékeli. Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 1.

Államilag támogatott mesterképzés indul kozmetikusok és autószerelők részére

2019. július 17.

Az augusztus 8-án induló képzésre még várjuk a jelentkezéseket! Tanuljon Ön is kiváló oktatóktól, hogy további tevékenységével segítse, formálja a jövő szakembereit!

NTAK: egy hét maradt a kötelező regisztrációra

A regisztráció valamennyi szálloda számára kötelező!

Hőségben végzett munka - Tartsuk be a jól ismert tanácsokat

2019. augusztus 13.

Az elmúlt napokban tapasztalt fokozott hőség miatt a PM Munkavédelmi Főosztálya tájékoztató anyagot készített a hőségben végzett munka veszélyeiről.

Kreditpontos rendezvénnyel folytatódik a „SZAKMAI MŰHELYMUNKA KÖNYVELŐKNEK” sorozat

Szeptemberben ismét kreditpontos rendezvényt szervezünk könyvelőknek

Gázszerelői igazolvány meghosszabbítása - jogszabályváltozás!

Jogszabályváltozás miatt lényegesen megdrágul szeptember 26-tól a gázszerelői igazolványt meghosszabbító tanfolyam!

Tanácsadás, business coaching 20 év tapasztalattal!

Közel 20 év nemzetközi és hazai tapasztalat, tudás és kapcsolatrendszer - Ismerjék meg Dr. Dinnyés Álmos új belépő önkéntes kamarai tagunk tanácsadói és coach szolgáltatásait. Forduljanak hozzá bizalommal!

PÁLYÁZATI TANÁCSADÁS A KAMARÁBAN

2019. május 20.

Újraindul a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában a pályázati tanácsadás szolgáltatás.

OPEN4BUSINESS nemzetközi konferencia és üzletember találkozó, Pécs, 2019. október 3-4.

Idén negyedik alkalommal 2019. október 3-4. között kerül megrendezésre a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, az Ír-Magyar Üzleti Szövetség és az Enterprise Europe Network Dél-dunántúli irodája által szervezett Open4Business nemzetközi üzletember találkozó és konferencia.

Pályázati felhívás a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegy megújítására

2019. augusztus 15.

A megújítási folyamat eredményeként a védjeggyel rendelkező vállalkozás jogosulttá válik a „Kamara által ajánlott vállalkozás” védjegy 2020. évben történő használatára.

Lapozzon bele Ön is a Kisalföldi Gazdaság legfrissebb számába!

Exkluzív magazinunk júliusi száma az innováció témája köré épül, méghozzá megannyi érdekes interjúval, beszámolóval, és színvonalas szakmai tartalommal.

Ingyenes pénzügyi tanácsadások a Kamara Csornai térségi irodájában

Pénzügyi döntés előtt áll és a megfontolt választáshoz hiteles, pártatlan tanácsra van szüksége? Fizetési nehézségekre keres megoldást vagy egyszerűen csak szeretne kiigazodni a pénzügyi útvesztőkben? Bármilyen pénzügyi témáról van szó, személyes segítség kérhető Csornán a győri Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Iroda szakértőitől!

GOLD PROFESSIONAL HAIRCARE - workshopot tartott a Kamarában a HairSpa Hungary

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata valamint a Hairspa Kft. közös rendezésű workshopján a fodrászok megismerhették  A GOLD PROFESSIONAL HAIRCARE legfrissebb fejlesztéseit.

Növelné külpiaci részesedését? Tanuljon a legjobbaktól!

2019. július 16.

Az Országos Vállalkozói Mentorprogram ingyenes képzést nyújt mentorálással egybekötve. Kattintson a részletekért!